IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 август

27 август 2021 09 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Адаптирайте контактите към настроението си. Усетите ли, че сте раздразнителни и ви е трудно да разговаряте дори с хора, с които обичайно се разбирате, то просто се уединете за известно време. Подновете обичайния начин на общуване, когато сте сигурни, че бихте реагирали с усмивка на каквото и да било предизвикателство.

Телец

Както колегите, така и членовете на семейството ще са доста враждебно настроени към намесата ви в действията им. И докато при първите ще трябва да се съобразите с вида на работа и при възможност да работите самостоятелно, то спрямо близките си трябва да сте готови на компромиси.

Близнаци

Не е препоръчително да водите разговори, насочени към изясняване на личните отношения. Може да се случи така, че точно онова което преценявате като убедителен аргумент в своя защита, да създаде още по-големи проблеми и, в крайна сметка, „вместо да изпишете вежди, да извадите очи“.

Рак

В началото на деня може да ви се стори, че сте загубили нещо важно. Или по-точно казано, да търсите упорито, но абсолютно неуспешно вещ, предмет, документ и… да се ядосате много. Заемете се за известно време с нещо друго. Със сигурност ще се сетите, че въпросното „нещо“ се намира на най-логичното място и в крайна сметка ще го намерите.

Лъв

Дори обичайните, познати занимания ще ви затрудняват днес. И то не защото ще са сложни, а защото ще ги изпълнявате без желание. Разнообразявайте от време на време работата си, макар и за кратко. Ще се удивите на последствията.

Дева

Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Дори от обичайните ежедневни покупки. Изисквайте касовите си бележки и ги проверявайте незабавно. Съществуват възможности да ви измамят, макар и неумишлено, или самите вие да „объркате“ сметките.

Везни

Каквото и да се случи, избягвайте пристъпите на самосъжаление. Околните, дори да проявят съчувствие, ще е по-скоро проява на лицемерие, отколкото желание да ви съдействат по някакъв начин. На всичкото отгоре, ще им разкриете слабите си места.

Скорпион

Тактиката „око за око, зъб за зъб“ не е препоръчителна за днес. Каквото и да се случва, запазете присъствие на духа. Най-вероятно някой ще се опита умишлено да ви изнервя, за да навреди на авторитета и репутацията ви.

Стрелец

Не обсъждайте професионалните намерения с колегите си. Ако не ви помолят изрично, не давайте наставления на новите си колеги или на такива, които забелязвате, че не се справят със задачите, които са им възложени. Ще представят вашите идеи или постижения за свои.

Козирог

Потърсете мнението на близките си, ако се налага да взимате важни решения с дългосрочно отражение. Те може не ги одобрят или дори да ги отхвърлят, но ще го направят, за да ви предпазят от евентуални проблеми.

Водолей

Човек от миналото упорито ще се опитва да се свърже с вас. Опитайте се да „върнете лентата“ и си припомнете какви са били отношенията ви и наистина ли има основание за проява на подобни дружески пориви. След това преценете как е най-подходящо да реагирате.

Риби

Отстоявайте позициите си по глобални житейски въпроси. Личните отношения в някои моменти от деня ще са доста конфликтни. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение и не забравяйте, че силният глас никога не е бил и силен аргумент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари