IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

30 август 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 30 август - 3 септември

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 30 август – 3 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Не пестете усилията си в последните дни на текущия месец, но пък и не прекалявайте с трудолюбието в началото на следващия. Съобразявайте действията си с отношението и в известен смисъл с настроението на околните, за да предотвратите възможността да ви натоварят със собствените си задължения. Осигурете си лично време, в което ще можете да общувате основно с хората, които предпочитате. Спазвайте стриктно правилата, ако се налага да шофирате.

Телец

Успехите ще са свързани предимно с професионалната ви реализация. Още в началото на следващия месец може да се случи някаква промяна. Усилията и постиженията ви ще получат висока оценка не само на думи, но и в материално изражение. Приемете комплиментите с благодарност, но без да ги обсъждате с колегите. Не всички ще са готови да реагират с вашето въодушевление. Що се отнася до личните отношения, обаче, бъдете готови за разногласия. Очевидна причина няма. Може би просто имате нужда да си отпочинете малко един от друг.

Близнаци

Събитията почти изцяло ще се разминават с предположенията ви. Място за паника няма, запазете присъствие на духа и се „движете по течението“. Ще предотвратите редица неприятности по този начин. Може да не реализирате всичките си замисли, но пък ще се възползвате максимално от обстоятелствата такива, каквито са. Обърнете внимание на близките си. Разговаряйте с тях ежедневно. Най-вероятно ще имат грижи, с които се опитват да се справят самостоятелно, но с ваша помощ ще им е далеч по-лесно.

Рак

Участвайте в екипната работа. Благодарение на нея популярността ви ще се повиши. За пореден път ще докажете професионализма и високото си чувство за отговорност. Отношенията у дома с близките, за съжаление, ще са доста враждебни. Не се противопоставяйте открито, но и не позволявайте да нарушават личното ви пространство. Част от претенциите на членовете на семейството ще са си чиста проба каприз, така че преценявайте внимателно кога да направите компромис и кога да отстоявате позициите си. В края на седмицата може да получите интересни предложения за участие в нов проект. Не избързвайте с даването на съгласие.

Лъв

Опитайте се да запазите усмивката и доброто настроение, каквото и да се случи. Истината е, че случките ще са разнообразни и противоречиви. Ще има дни, в които ще реализирате всичките си намерения буквално „от раз“, без усилия и като на шега. Ще има и други дни, в които сякаш целият свят се е наговорил да ви пречи, а на всичкото отгоре „ръцете ви пречат“. Не се отчайвайте, неприятните моменти ще са временни. За сметка на това, най-хубавите моменти ще са свързани с приятелите ви. Развлеченията с тях ще са незабравими стига да участвате лично в организацията им.

Дева

Предизвикателствата може да са малко, но пък ще са качествени. Ще ви отправят какви ли не интересни предложения и всички те ще са свързани с някаква промяна на динамичния ви стереотип. Промяната може да е от всякакъв характер. Да засяга личния ви живот, професионалния, местоживеенето, начинът, по който организирате почивката си. А може да са и няколко различни в няколко поредни дни. Със сигурност няма да ви е скучно, но и със сигурност на моменти ще ви изпълва основателна тревога. Не се страхувайте от новостите. Началото може да е трудно, но скоро ще установите, че всъщност сте по-добре.

Везни

Условно бихте могли да разделите седмицата на две части. В началото преживяванията няма да са особено приятни. Човек от най-близкото обкръжение ще ви разочарова с поведението си или ще ви подведе. Може да е неумишлено, по невнимание, но крайният резултат така или иначе ще създаде затруднения. Не приемайте случката твърде драматично. Придържайте се към здравия разум и ще овладеете ситуацията. През втората половина ще получите добри новини и важна информация, на която не сте се и надявали. Благодарение на нея ще започнете реализацията на едно от съкровените си желания.

Скорпион

Физическото ви състояние ще е стабилно за разлика от емоционалното. Няма работа, която би могла да „ви се опре“, но отношенията с околните ще са крайно неблагоприятни. Ще се натъквате на безразличие, нежелание за съдействие, дори противопоставяне едва ли не „на всяка крачка“ и много по-често от обикновено. Ще си спестите критичните моменти, ако намалите контактите и даже съвсем елиминирате част от тях. Осигурете си заетост. Колкото сте по-ангажирани, толкова по-рядко ще им хрумва на околните да ви занимават със собствените си грижи. Много е вероятно да ви поискат пари на заем. В случай, че е възможно да откажете, по-добре го направете.

Стрелец

Най-много ресурси ще се наложи да инвестирате през тази седмица у роднините си. Както по-младите, така и по-възрастните от тях ще се нуждаят от непрекъсната грижа, наблюдение, съвети или, най-общо казано, да бъдат „вкарвани в правия път“. Някои заради физически дефицит и неумение дори да се самообслужат. Други заради връхлетелите ги авантюристични и безотговорни мисли и стремеж към екстремни преживявания. Хубавото е, че ще разполагате с достатъчно финанси, за да овладеете ситуацията и, че обстановката на работното място ще е сравнително спокойна. Използвайте част от служебното време за подреждане на документацията и подобряване на организацията си. Няма да съжалявате.

Козирог

Не пренебрегвайте събитията, които ви подсказват, че е желателно да промените плановете или отношенията си. Особено в граничните дни – в края на единия и началото на следващия месец. Ще можете да коригирате стари грешки или просто да не ги допуснете втори път. Наблюдавайте поведението на околните, вслушвайте се в разговорите им, но не се чувствайте длъжни да участвате или пък да се съобразявате с препоръките. Ангажиментите ви ще са доста повече от обикновено, но ако запазите спокойствие и не издавате с поведението си, че сте разтревожени, със сигурност ще получите предложения за помощ.

Водолей

Една стара, стара мъдрост гласи: внимавай какво си пожелаваш. Ако сте си пожелали да се случи нещо ново в ежедневието ви, то именно през тази седмица желанието ви ще се сбъдне. Не е изключено да се изкачите на едно, а може би дори на две стъпала в служебната йерархия. Задълженията ви, обаче, драстично ще се увеличат. И, ако имате възможност да избирате темпото на напредък, помислете добре с какви натоварвания сте в състояние да се справите и дали прекомерното желание за професионална изява няма да навреди на здравето ви. Ако пък сте си пожелали промяна на личните отношения, то и такава най-вероятно ще има, но няма да е инициирана от вас. Съвсем друг е въпросът дали ще ви хареса.

Риби

Ориентирайте усилията си в две направления. Намалете разходите. Ще разполагате с достатъчно финанси, ще можете да си позволите както развлечения, така и скъпи покупки. Преценете внимателно дали да харчите за тях или е по-добре да създадете определено количество финансови запаси на принципа: „бели пари за черни дни“. Следващата ви важна задача е да не обсъждате с никого дългосрочните си планове. Вместо това се заемете с подготовката за реализацията им. Създайте си схема на работа, уточнете източниците на финансиране и структурирайте детайлите. Давайки си предварително сметка на какви затруднения можете да се натъкнете, ще спестите сериозни усилия по време на същинското изпълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари