IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 септември

1 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заемете се със стартирането на дългосрочните проекти или поне с подготовката им. Ще е прекрасно начало на новия месец.

Телец

Никой не би ви отказал помощ днес. Спомнете си какво ви е затруднило в предишните дни и се възползвайте от ситуацията.

Близнаци

С колкото повече занимания се захванете днес, толкова по-добре ще се справите. Не пестете силите си, оставете вдъхновението да ви води.

Рак

Не отстъпвайте пред затрудненията. Колкото по-решително се противопоставяте, толкова по-бързо ще реализирате намеренията си. А най-интересното е, че след като преодолеете препятствията ще се чудите как сте могли да се съмнявате в себе си.

Лъв

Със сигурност ще реализирате поне един от смелите си замисли, но ако го правите стъпка по стъпка, а не „с отскок“. Всъщност, грешката ви при предишните опити може би е била точно тази, че сте се опитвали да „уцелите два заека с един изстрел“.

Дева

Ще се наложи да се занимавате с няколко финансови операции едновременно. Преценете степента на риск и се заемете само с онези, за които тя е нулева. Бавният напредък е за предпочитане пред бързата загуба.

Везни

Не започвайте нищо ново под натиск или след протяжни увещания на околните колко ще е полезно и колко добре ще ви се отрази. Не само ще се окаже безполезно за позициите ви, но и изтощително за здравето.

Скорпион

Синхронизирайте работата с настроението си. Ако ви липсва ентусиазъм и вдъхновение, ориентирайте се към познати занимания, които не изискват особени усилия. Осигурете си и лично време. Използвайте го за развлечения, които ви тонизират.

Стрелец

Силите ви са достатъчно, за да „преобърнете планини“, но това не значи, че трябва да ги изразходвате безразборно. Напротив, разпределете работата си така, че след като я свършите да се чувствате толкова енергични, колкото в началото на деня.

Козирог

Не е изключено да ви отправят забележки за действията или поведението ви, да ви обвинят в прояви на индивидуализъм, а може би и на егоизъм. Овладейте спонтанната реакция и се опитайте да прецените основателността на критиките. Ако откриете дори зрънце рационалност, във ваш интерес е да го използвате и да коригирате грешките си.

Водолей

Не участвайте в уреждане на чужди проблеми, още по-малко ако за целта се налага да окажете финансова подкрепа. Всеки похарчен днес лев може да се окаже чиста и необратима загуба.

Риби

С каквото и да се заемете, непрекъснато ще се намира някой, който да ви обсипва със съвети. Придържайте се към принципите си, а препоръките приемете с усмивка и просто „за сведение“. Все някога може и да ви влязат в употреба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари