IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за септември - какво да очаквате?

1 септември 2021 17 30

Астрологична прогноза за следващите 30 дни

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе деветият месец от 2021 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за септември, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос

Овен

Началото на месеца ще е спокойно. Ще разполагате с достатъчно свобода за самостоятелни действия и решения, дори за експерименти във всички направления, които са ви важни: професия, бизнес, финанси. Ще можете да съчетаете персоналните си интереси с публичните и да постигнете завидно добри резултати. Отношенията и делови, и лични ще са хармонични. Не прекалявайте с разходите. Ако съществуват някакви противоречия, опитайте се да ги изгладите преди 15.септември, защото тогава Марс, вашият управител, ще влезе в знака на Везните и комуникацията ви ще е леко объркана. Ще се натъквате на затруднения, които ще можете да преодолеете само с осъзнат подход и почти винаги след намеса на приятелите ви.

Телец

Постарайте се да се справите с колкото е възможно повече от сложните занимания преди 11.септември. До тогава Венера, вашата управителка ще се намира в знака на Везните и ще можете да действате със замах. Почти няма да се натъквате затруднения в реализацията на замислите си. През този период бихте могли да положите основите на поредица проекти, изискващи творчески подход. След това тя ще премине в знака на Скорпиона, където въздействието й върху въображението или е слабо, или изобщо на моменти липсва. За уреждане на финансови въпроси ще се налага да си взаимодействате с различни групи и обществени организации. В повечето случаи намесата на разнородни участници ще забавя процеса. Запознавайте се задълбочено с условията, ако ви се налага да ползвате какъвто и ва било вид кредит.

Близнаци

Интелектуалният ви потенциал ще е висок и ще се отрази положително на работоспособността ви, която също ще е на ниво особено през първите две десетдневки на месеца. За представителите на вашия знак комуникацията никога не е била проблем, но сега освен убедителни и сговорчиви ще се и осезаемо привлекателни, което ще ви „отвори“ много врати и ще си осигурите мощна странична подкрепа. Ще можете да действате самостоятелно и преобладаващо да сте в контрол на случващото се, дори да разполагате с инструменти за противопоставяне. В края на месеца, след като Меркурий, вашият управител, премине в ретроградно движение, важност ще придобият хора и дейности от миналото, които може да са ви приятни, а може и не чак толкова. От вас зависи, обаче, дали и до колко ще се възползвате от тях.

Рак

Без затруднения ще се справите с всички сложни ситуации, от какъвто и характер да са. Ще можете да въведете ред не само в текущата си работа и практически занимания, но и в чувствата, връзките, плановете си. Попълвайте знанията и повишавайте уменията си, всеки има желание да работи със способни партньори. А и така ще ви е доста по-лесно да презентирате идеите си в разбираем вид. Може да звучи необичайно, но ще разбирате мотивите и мислите на околните много по-лесно от друг път. Не е изключено в такива моменти да се чувствате малко самотни. Не забравяйте, че от вас зависи да прогоните мрачните мисли. Ще получавате конкретни, а и най-добри резултати от заниманията, които реализирате самостоятелно, което съвсем не означава, че трябва да игнорирате екипните проекти.

Лъв

През първите две десетдневки на месеца събитията ще са интензивни. Постиженията ви ще получат висока оценка, а вие ще придобиете популярност. Усилията, вложени в работата в предишните месеци ще дадат реални практически резултати, които ще са съпроводени и със съответния материален еквивалент. Професионалните ви задължения ще са съвсем конкретни и почти няма да изпитвате затруднения с ресурсното обезпечение на реализацията им. Динамиката няма как да не ви изтощи, обаче. И в края на месеца да осъзнаете, че ви е все по-трудно да взимате решения, да се съмнявате в собствените си умения. Интересното е, че точно в този период близките ви все по-често ще имат нужда от подкрепа и съвет, а вие няма да сте в позиция да им откажете. За щастие, чувството ви за отговорност е достатъчно силно и благодарение на него ще успеете да се справите с емоциите си.

Дева

В началото на месеца може да се чувствате леко неуверени, пасивни, да нямате ясно изразено желание за изява, да изпитвате съмнения в партньорите си. След Новолунието, което ще е във вашия знак, ситуацията ще се промени. Аналитичните ви способности ще се засилят, ще сте в състояние да действате конструктивно и да си създадете максимално добра организация. Ще разполагате с оптимални възможности да превърнете мечтите си в реалност. След като Меркурий премине в ретроградно движение заниманията ви ще останат в лек застой. Но пък ще можете да комбинирате няколко дейности едновременно и покрай текущите да довършите изостанали проекти, на които много малко им е оставало за придобиване на цялостен вид. Освен това е много вероятно да възстановите стара, прекъсната по някакви причини връзка, на която държите.

Везни

В началото на месеца ще се наложи да боравите с огромно количество информация, контактите ще са интензивни, а разговорите ще са предимно на спорни теми. След като Венера, вашата управителка, премине в знака на Скорпиона, не е изключено за кратко време да се засилят страховете и фобиите ви. Да се чувствате зависими от хората или събитията, да ви е трудно да взимате кардинални решения, особено пък такива с дългосрочен ефект. Ако направите усилия и овладеете емоциите, ще се убедите, че страховете ви са въображаеми и сте в състояние да поставите повечето събития под контрол. След Есенното Равноденствие, когато Слънцето навлезе във вашия знак е почти сигурно, че ще се случат кардинални промени в най-важните за вас житейски сфери, които за всяка отделна личност ще са конкретни.

Скорпион

В първата половина на месеца емоционалното ви състояние ще е твърде нестабилно. Почти непрекъснато ще се люшкате от едната крайност в другата, от мощен ентусиазъм, до тиха апатия. Ще чувствате необходимост от нови преживявания, а в голяма степен и от нови или освежаване на съществуващите отношения. За ваш късмет, ще получите и едното, и другото, но стъпка по стъпка и в продължението на целия месец. Ще се случи, защото през втората половина на месеца и вдъхновението, и интуицията ви ще са по-силни и ще ви подскажат как да създадете нови контакти и едновременно с това да преоткриете смисъла на вече съществуващите. Предстоят и любовни приключения, които ще ви подтикнат към сериозни размисли.

Стрелец

Няма да имате причини за недоволство през този месец, така че бихте могли да се заемете с реализацията на най-смелите си планове. Работоспособността ви ще е на ниво, ще се справите с всички набелязани задачи, колкото и да са много като количество или сложни като изпълнение. Проявете наблюдателност. Много е важно да не пропуснете нито един шанс за изява, колкото и незначителен да е. Сериозните промени ще засегнат приятелските, семейните и не на последно място любовните отношения. Предстоят и пътешествия, които ще активират вдъхновението и творческият ви потенциал. С тяхна помощ ще уредите финансови или юридически взаимоотношения със задгранични партньори.

Козирог

Периодът ще е напрегнат, но и пълноценен. Освен с набелязаните занимания и отговорности ще се наложи да се натоварите и с допълнителни и при това ще го направите по своя воля, а не по чуждо настояване. Резултатът, обаче, ще е видим още през втората половина на месеца като ще се отрази предимно на материалното и финансовото ви състояние в посока на повишение. В този период условията ще са подходящи за начало на нов бизнес, за промяна на длъжността, местоработата или като цяло на професионалния статус. Не е изключено също така да внесете нововъведения в начина си на работа, да експериментирате с рационализация, върху която работите, да се включите в предпочитана от вас форма на обучение, да разширите влиянието си. Изразходвайте ресурсите си икономично, но без да се лишавате от развлечения.

Водолей

Сериозните ви проблеми през този месец ще са свързани с финансите, а те ще ви подскажат, че е желателно да преоцените деловите отношения с някои партньори или пък с текущия ви работодател. Не е изключено да се наложи да промените и насоката на професионалните си изяви, да преминете от една сфера в друга, доста по-различна. Ще минимизирате неприятностите, ако смените и подхода или просто пробвате различни начини на взаимодействие, съответстващи на различните ситуации, в които попадате. Част от публичните ви ангажименти ще изискват повече старание или повече усилия от обикновено. Ще се повиши значението на дългосрочните проекти, с които ви свързват партньори, намиращи се на сравнително далечно разстояние, като едновременно с това не бива да пренебрегвате текущите, от които идват директните ви приходи.

Риби

Емоциите в началото на месеца ще са противоречиви и не особено приятни. Причина за недоволство ще е отношението на колегите или деловите партньори, които непрекъснато ще променят мнението си или условията на уговорките ви. Подобна несигурност ще създава психическо напрежение, а и физическа умора. Реагирайте разумно, обмислено и по начин, който да прекрати провокациите без да навреди на позициите ви. След Пълнолунието, което ще във вашия знак, събитията ще започнат да се развиват скоростно и то в предпочитаната от вас посока. Ако очаквате подобряване на материалното положение или допълнителни финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите точно в този период. Всички преговори, сделки, уговорки, които все още „циклят“ и не са стигнали до окончателния си вариант ще отбележат напредък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари