IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 септември

3 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мобилизирайте се, създайте ясен баланс между желанията и възможностите си. Опитайте се да дефинирате средно- и дългосрочните си планове така, че поне от части да сте на ясно с препятствията, които биха съпровождали реализацията им. Припомнете си възможностите, които сте пропуснали и методите на работа, които не сте използвали и ще придобиете цялостна представа за ситуацията, в която се намирате.

Телец

Обмисляйте внимателно всяка промяна, която се готвите да предприемете. Убедете се, че не съществува никакъв риск застрашаващ бъдещите ви планове. Ако предишните ви действия са били разумни и основателни, няма от какво да се опасявате.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, по-голямата част от тях – нови. Подхождайте рационално както към хората, така и към идеите, които ви представят. Не обръщайте внимание на обещанията за високи приходи, а се опитайте да прецените нивото на предварителните разходи.

Рак

Разговорите с част от хората от най-близкото ви обкръжение може да изглеждат странни. Някои от тях да се изразяват твърде неясно, завоалирано… да влагат в думите си по-различен смисъл от прекия. Опитайте се да вникнете в контекста, но не позволявайте да ви манипулират.

Лъв

Въздържайте се от каквито и да било рискови действия. Довършвайте започнатото. Помнете, че „врабчето в ръката е по-ценно от сокола в небето“. Сменяйте подхода, ако се натъкнете на затруднения.

Дева

Деловите разговори ще са наситени с доста противоречия. Откажете се от идеята да отстоявате мнението си праволинейно и неотстъпно. Напротив, за предпочитане е да прибегнете към компромиси. Съвсем скоро ще възстановите временно отстъпените позиции.

Везни

Придържайте се към правилата и използвайте само позволени средства за реализация на замислите си. Избягвайте контактите с непознати, особено ако видът и поведението им показват, че не можете да им имате доверие. Не позволявайте на никой да навлиза в личното ви пространство.

Скорпион

Изведнъж ще се окаже, че задълженията ви са с пъти повече, отколкото сте предполагали. В интерес на истината, част от тях изобщо няма да са спешни, така че преди да подредите цялостната програма за деня, „отделете зърното от плявата“. Преценете дали не са ви натоварили с чужди отговорности, които не сте длъжни да приемате.

Стрелец

Действайте с равномерно темпо и наблюдавайте внимателно поведението на околните и обстановката. На моменти ще ви е трудно да се ориентирате и с едното, и с другото, но важното е да схванете основната тенденция, за да си изградите правилна тактика на действие.

Козирог

Поне една от задачите, които получавате днес ще е неясна или абсолютно непозната. В известен смисъл ще засили съмненията ви, че можете да се справите. Ще избегнете каквито и да било грешки, ако разберете правилно и подробно какво точно се изисква от вас.

Водолей

Тонусът ви може да е леко занижен. Съществено влияние върху енергетиката ще оказват контактите ви. От вас зависи да прецените хората, в чието присъствие не се чувствате особено приятно и, ако е възможно, да се дистанцирате.

Риби

Ориентирайте се към занимания, изискващи въображение или такива, при които бихте могли да експериментирате с нови методи на работа. Рутинните дейности ще снижат мотивацията, а от там и работоспособността ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари