IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 септември

14 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въображението ви ще е с пъти по-силно от обикновено, но за сметка на рационалното мислене. Лесно е да се досетите, че най-подходящи са заниманията, изискващи нестандартен подход. Ще се изненадате от собствените си умения.

Телец

Проверявайте повече от веднъж както документите, които вие обработвате, така и тези, които се налага да ползвате. Нивото ви на концентрация е леко занижено. Няма да пострадате от евентуално допусната грешка, но ще ви е неприятно, че изобщо се е случило.

Близнаци

Привлекателни сте и отдалече си личи, че сте дружелюбни и готови да се притечете на помощ. Именно затова е желателно да ограничите контактите само до хора, които са ви изключително близки. Всеки друг ще се изкуши от възможността да ви измами и да се възползва от добротата ви.

Рак

Проявата на съчувствие и готовност да разберете чуждите проблеми ви поставя в малко неизгодна позиция. Не отлагайте своите задължения заради чиито и да били други. Дори да наваксате изоставането, може да ви обвинят за неизпълнени обещания.

Лъв

Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено. Като предпазна мярка е добре да избегнете общуването с хора, които не ви допадат. Ще ви е трудно да сдържите емоциите си и дори от една дума може да пламне сериозна и абсолютно ненужна разправия.

Дева

Проверете старателно вещите, документите и дали сте изключили всички електроуреди, преди да излезете от дома. Не носете ценности и големи парични суми в брой, ако посещавате непознати райони със съмнителна репутация. Не оставяйте колата си или предмети, които може да станат жертва на посегателство, без надзор.

Везни

Началото на деня ще е съпроводено с добри новини и ще ви зареди с прекрасно настроение. За щастие, то ще се окаже „заразно“ и за колегите ви. С присъщата си услужливост и оптимизъм ще успеете да ги мотивирате и да постигнете видим напредък в колективната работа.

Скорпион

Ще се наложи да направите непредвидени разходи. Преценете взискателно необходимостта им и ако установите, че ще е трудно да се справите самостоятелно, потърсете съдействие от приятелите. Ще се отзоват с готовност.

Стрелец

Действайте целенасочено и организирано. Ще се наложи да осъществите непредвидено, но кратко пътуване. Не се отказвайте и не го отлагайте. Най-добри резултати ще постигнете в заниманията, които впоследствие ще се ползват от някой друг.

Козирог

Въздържайте се от прояви на разточителност, особено пък с цел да покажете стандарт. Не само ще похарчите парите си на вятъра, ами и ще предизвикате завист с непредвидими последствия.

Водолей

Повече от едно предложение за нова или допълнителна работа може да стигне до вас днес. Откажете се от „най-изгодните“. Почти сигурно е, че ще става дума за измама. Останалите проверете внимателно и ако имате дори минимални съмнения за почтеността им, не се колебайте да реагирате с отказ.

Риби

Постарайте се да довършите всички изостанали от предишните дни задачи. Не е изключено да ви направят внезапна проверка и да се озовете в неизгодна позиция. Опитайте да си спестите критиките, дори и да са основателни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари