IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 септември

15 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С необичайни преживявания от личен характер ще запомните деня. Ще привлечете вниманието на личност от противоположния пол, към която не сте безразлични. Не е сигурно, че отношенията ви ще се развият, но приемете, че сте постигнали малка победа.

Телец

Някои ситуации, в които попадате няма да ви допаднат. В дъното на неприятните впечатления ще са конкретни хора и ако не искате да се убедите във верността на твърдението: „каквото повикало, такова се обадило“, запазете спокойствие.

Близнаци

Проявете искреност в контактите си, особено ако се налага да признаете стари грешки. Опитате ли се да хитрувате, не само ще разберете, че „на лъжата краката са къси“, но и ще влошите отношенията с човек, на когото държите.

Рак

Не е задължително, но в доста от случаите денят си личи още от сутринта, а вашето утро ще е съпроводено с приятни емоции, създаващи добро настроение. В такива моменти сте не само привлекателни, но и убедителни. Подходящо е, ако някой нещо ви е отказал, да помолите още веднъж.

Лъв

Обстоятелствата ще са динамични и ще съумеете да използвате знания, получени преди известно време в краткотрайна форма на обучение. Ще се убедите, че разходите, които сте направили наистина са инвестиция и не са били напразни.

Дева

Промените ще са свързани предимно с професионалните ви задължения и част от тях ще са доста странни. Първосигналната ви реакция може да е съпротивителна, но е по-добре да я овладеете. Съвсем скоро ще установите, че случващото се, всъщност е във ваша полза.

Везни

Марс навлиза във вашия знак. Не се съгласявайте да правите нещо, което дълбоко в себе си приемате като неправилно. Дори да не се наложи да преодолявате негативни последствия, някъде в дебрите на съзнанието ви ще остане чувство за вина и неудовлетвореност.

Скорпион

Поставяйте си реални цели и по възможност прагматични. Оставете мечтите за свободното време. Успеете ли да разпределите ресурсите си правилно, ще наваксате с всички изостанали към момента задачи.

Стрелец

Измислете благовиден предлог за отказ, ако някой, с когото сте в лоши отношения пожелае да обсъдите причините. Вместо да прекратите конфликта, ще го задълбочите още повече и преодоляването му ще се окаже невъзможно.

Козирог

Не се съмнявайте в себе си и не позволявайте да ви разубеждават за решенията, които взимате. Поддадете ли се на външно въздействие е много вероятно да ви въвлекат в безполезни занимания, с които само да ви губят времето.

Водолей

Изпълнявайте само преките си задължения и по възможност самостоятелно. Приемайте неуспехите като нормална част от всяка работа и с идеята, че ви се дават, за да научите нещо, а не за да ви развалят настроението. Със сигурност ще се убедите в силата на позитивното мислене.

Риби

Ограничете контактите, защото сте по-чувствителни от обикновено и всеки, който пожелае би могъл да ви натовари с грижите си. Усетите ли пристъпи на леко главоболие и разсеяност, направете кратка почивка с дихателни упражнения. Ще възстановите обичайната си работоспособност и ще успеете да довършите започнатото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари