IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които обожават да спорят

16 септември 2021 17 30

Представителите на тези зодиакални знаци не са от безконфликтните личности

Istock

Споровете и разногласията са нормална част от човешките взаимоотношения и всички ние ги имаме в различни моменти от живота си. Представителите на няколко по-конфликтни зодиакални знаци обаче са малко по-склонни да започват противоречия с близки и познати, както и да превръщат невинните на пръв поглед неразбирателства в по-големи караници и/или раздори.

Ето и кои са тези 5 зодии:

Телец

Телците по принцип рядко започват сами някакви спорове и/или дебати. В същото време те са най-упоритият знак в зодиака, което означава, че ако бъдат провокирани или въвлечени в спор, те ще защитават своята гледна точка докрай. Те трудно приемат своите грешки и са по-склонни да отстояват неуморно своята позиция, отказвайки да чуят другата гледна точка в спора. Това може да бъде много непродуктивно и разочароващо за техния опонент. Телците не започват спорове, но със сигурност ги приключват, като поражението почти винаги е за другата страна, която накрая е готова просто да замълчи.

Скорпион

Подобно на Телците и Скорпионите не влизат лесно в спорове, но влязат ли веднъж, те се разгорещяват на момента и са склонни на крайности. Тяхното поведение и хаплив тон ескалират бързо и те са способни да превърнат и най-малкото недоразумение в огромен скандал, след който ще има много огорчение. Скорпионите са склонни да нанасят удари под кръста на своя опонент, така че най-добре е да не спорите с тях. Това не означава да се съгласявате с всяко от техните искания, а по-скоро да знаете как да им се изплъзнете, преди нещата да загрубеят.

Лъв

Лъвовете са яростни и безстрашни, което означава, че що се отнася до споровете, те няма да се спрат да дебатират, докато докажат своята теза и унижат другата страна, независимо дали са прави или грешат. Ако започнете да спорите с Лъв, шансът той да се разпали са огромни. Той няма да стои кротко и да слуша вашите разсъждения, а по-скоро ще защити егото си шумно и категорично. На Лъвовете им отнема известно време, за да стигнат до този момент, в който все пак са склонни да вникнат в чуждата гледна точка. Те обикновено не се стремят нарочно да наранят човека отсреща, а по-скоро искат да докажат своята гледна точка. Най-добре е да не спорите с Лъв и да изчакате гнева му да отмине и после да го ангажирате с по-спокоен разговор. Той ще ви изслуша.

Близнаци

Ако сте изненадани да видите Близнаците в този списък, това е само защото явно не сте спорили с представител на този знак. Те не са яростни в дебатите си и като цяло се опитват да избягват спорове, когато е възможно. В същото време те са толкова непредсказуеми, че е невъзможно да разберете каква ще е реакцията им по време на неразбирателство. В един момент те могат да реагират на спора с шега, а в следващия – да са готови яростно да се скарат с вас. Трудно е да предвидите поведението им. След като спорът вече е започнал, пък е трудно да се предвиди как ще протече. Близнаците спорят въз основа на това как се чувстват в момента, което означава, че никога не знаете докъде ще стигнете в дебата си с тях.

Рак

Раците са емоционални индивиди, които усещат нещата дълбоко и ще запомнят всяка една лека обида, която сте им нанесли. Те са доста сдържани и трудно влизат в спорове, но и при най-малката провокация са готови да се защитават до кръв. Не си мислете, че щом Ракът не ви повишава тон, значи е съгласен с вас. Той няма да се кара с вас бурно и разпалено, но ще започне да ви натяква всички ваши грешни ходове и пропуски, които са се натрупали в паметта му. Скоро ще спорите с него за нещо, за което дори не сте и подозирали, че е проблем в отношенията ви. Ракът умее да променя фокуса на спора, а вие накрая ще се чудите как се е стигнало до този момент и/или до тази тема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари