IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпратете лятото на остров Крит с промоцени от „България Еър“

17 септември 2021 14 40

Снимка: Istockphoto

Преполовили септември, есенните дни изглеждат все по-близо. Но това съвсем не означава, че не можем да изпратим подобаващо лятото, наслаждавайки се на морска почивка не кога да е, а точно сега.

И ако се чудите къде би могло да се случи това, имаме ясен отговор на вашия въпрос – на остров Крит. Петият по големина остров в Средиземноморието е известен като островът на митовете и легендите и е едно от най-красивите места, до които можем да стигнем за по-малко от час. Изобилстващ от изящни плажове с кристална вода, това е мястото, където можем да се отдадем на спокоен плаж, далеч от големите тълпи с хора.

Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, остров Крит крие в себе си много диви кътчета. И няма по-подходящо време да го посетите от сега – защото националният превозвач „България Еър“ има текуща промоция за полетите си между София и най-големия критски град и административна столица на острова Хераклион.

Самолетните билети на „България Еър“ между София и приказната дестинация започват от 59 евро в посока и са с включен до 10 кг ръчен багаж, превоз на дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in до 1 час преди полет и всички такси.

Не трябва да пропускаме и удобните дни, в които авиокомпанията изпълнява полетите си – всеки четвъртък и неделя, осигурявайки възможност за дълъг уикенд на Крит или заслужена едноседмична почивка. Сега ни предстои и почивен ден на 22 септември, което прави възможността за събиране на последни слънчеви лъчи на Крит още по-изкушаваща.

Затова не се колебайте, а се насочвайте към райското кътче. Всички оферти за полети на „България Еър“ между София и Крит може да откриете в секция „Промоции“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари