IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-прагматични зодиакални знаци

18 септември 2021 19 30

Те никога не летят в облаците

Istock

Да бъдеш практичен, прагматичен и реалистичен човек може да изглежда скучно за някои хора. Личностите, които притежават тези характеристики, рядко поемат големи предизвикателства в живота си, не са особено романтични, не си падат по приключенията и не са склонни да мечтаят твърде мащабно. Е, да си здраво стъпил на земята си има и своите големи предимства. Този тип хора обикновено са изключително надеждни и стабилни. Те имат чувство за дълг и отговорност. Освен това често успяват да подредят живота си по най-добрия възможен начин.

А ето и кои са 5-те зодии в зодиака, които са и най-големи прагматици:

Козирог

Козирогът е гръбнакът на зодиака. Хората от този знак веднага схващат реалността, която ги заобикаля, което им позволява директен и правилен подход към ситуацията. Те не губят време в мечти и блянове, а освен това не се изгубват в приливи на бурни емоции. Козирозите са готови на компромиси и работят усилено със средствата, с които разполагат, в името на това да изпълнят своите задачи и цели.

Дева

Девата е мъдра и интелигентна. Тя се интересува от интелектуални предизвикателства, логически разсъждения и притежава безупречна преценка. Именно затова другите хора много се допитват до мнението на човек от този знак, когато са на кръстопът или трябва да вземат важни решения. Прагматичните Деви веднага са готови да предложат дълъг списък с плюсове и минуси за съответната ситуация. Освен това тяхната преценка е много обективна и минава над всички капризи, пречещи на здравия разум.

Телец

Телецът е третата земна зодия в зодиака и логично – той също като другите две е прагматик. Той е здраво стъпил на земята, движенията му са бавни, но пък много стабилни. Той обича да играе на сигурно, вместо да рискува и да вкарва себе си и близките си в бели. Телецът е отличен спестовник, той умее да поддържа дългосрочни отношения, освен това е надежден работник и верен към любимите си хора човек. Телецът не се увлича от лесното и винаги се съобразява с обстоятелствата.

Везни

Везните имат обективен, разумен и умерен характер и винаги търсят средата. Те не приемат своите мнения като абсолютни твърдения и са готови да вземат предвид и други гледни точки. Това ги прави много по-големи реалисти от онези, които не водят достатъчно задълбочен диалог с другите, а твърдят, че държат на крайната истина.

Овен

Въпреки че е вярно, че Овните често са импулсивни, те винаги са наясно със случващото се към момента. Те непрекъснато измислят решения на проблемите и постоянно са готови за конкретни действия. Това ги прави прагматични, независими и здраво стъпили на земята хора. Те не губят време за „ами ако“, а правят най-доброто от това, което притежават.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

bongo82 ( преди 2 години )
Тази статия е написана по чудесен начин. С риск да се повторя, на последно време чета все по-обективни такива за зодиакалните знаци. Браво!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар