IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 септември

21 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Формулирайте професионалните си цели още от сутринта и по възможност в писмен вид. С реализацията на част от тях ще можете да се заемете още днес. Останалите също ще стигнат до „финалната права“, но в различни моменти в зависимост от обстоятелствата.

Телец

Ще се справите със сложен финансов проблем, метафорично казано, съчетавайки миналото с бъдещето. Работейки по новите си задачи ще успеете да „рециклирате“ и някои от вече довършените, които ще се окажат естествено и подходящо допълнение. Почти веднага ще получите и съответните приходи.

Близнаци

Да се помага на околните е праведно дело, но го направете само след като сте се справили със собствените си ангажименти. Днес търсещи помощ ще има достатъчно, а дали ще проявите доза здравословен егоизъм или не, ще е лично ваш избор.

Рак

Независимо от важността на задачите, които ще ви поставят, не се лишавайте от кратки почивки. В случай, че няма начин да ги осъществявате регулярно, то възползвайте се от телефонните повиквания, необходимостта да удовлетворите жаждата или глада си, за да прекъснете рутинния процес и да разнообразите работния ритъм.

Лъв

За справяне със сложно занимание ще ви е необходимо съдействието на човек, с когото в момента сте в дистантни отношения. Намерете сили да преодолеете себелюбието си и да направите първата крачка към сближаването. Няма да съжалявате, защото отсрещната страна ще приеме предложението без коментар, без да ви напомня за грешките и с готовност да направи каквото трябва.

Дева

Събитията ще са нееднозначни. Някой от хората, с които ви се налага да общувате ще прояви враждебност, ще покаже най-лошите си черти и със сигурност ще ви ядоса. Под влияние на случката не е изключено и вие да реагирате по начин, който да разочарова близките ви. Ще си направите услуга, ако овладеете емоциите.

Везни

Условието за постигане на добри резултати е да си поставите конкретни цели и да си създадете точна схема за изпълнението им преди да преминете към конкретни действия. Ако непрекъснато прехвърляте вниманието си ту към едно, ту към друго и „блуждаете“ насам-натам, вечерта ще установите, че денят е минал като миг, без да сте направили нищо конкретно.

Скорпион

Не позволявайте на никого да се намесва при взимането на решения, отнасящи се до финансовото ви състояние. Желателно е дори да не обсъждате и споделяте намеренията си. Дали от наивитет или умишлено, но човек, на когото сте се доверили може сериозно да ви навреди.

Стрелец

По време на професионална дискусия ще чуете завладяваща идея, споделена от някой от присъстващите. Не се поддавайте на изкушението да я реализирате незабавно и „за своя сметка“. Резултатът може да е впечатляващ, но е много вероятно да ви обвинят в плагиатство и да навредите необратимо на авторитета си.

Козирог

Част от преживяванията на работното място няма да са особено приятни. Реагирайте с типичното си хладнокръвие и не прехвърляйте грижите „от болната глава на здравата“. По друг начин казано, не си изкарвайте лошото настроение на близките у дома, защото са ви „подръка“ и сте сигурни, че няма да ви се разсърдят.

Водолей

Изборът ви за работа днес ще е между кратка и лесна, но скучна или пък трудна и изискваща продължителни усилия, но интригуваща задача. Естественият ви подтик и любов към предизвикателствата ще ви насочи към втората, но преди окончателно да се заемете, преценете дали ще ви стигнат силите и упоритостта, за да сте последователни докрай.

Риби

Не приемайте твърде лично и твърде надълбоко двусмислени изказвания или хапливи шегички, които подхвърля някой от обичайното ви обкръжение. Най-вероятно няма да са насочени към вас, а към някой друг от присъстващите на принципа: „говоря ти, дъще, слушай ме, снахо“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари