IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий - как ще се отрази на вашите приятелства?

24 септември 2021 17 30

Ето какво да очаквате от 27 септември до 18 октомври

IStockphoto

Искате или не, драмите в следващите няколко седмици са ви гарантирани, защото скоро Меркурий става ретрограден. Заради транзита на планетата на комуникацията, от 27 септември до 18 октомври, при мнозина представители на зодиака се очаква хаос в отношенията. И докато при едни той ще обхване повече личният, при други ще бъде засегнат професионалният живот. 

Негативната енергия, донесена от Меркурий, която попада в знака Везни, ще рефлектира както върху връзката ви, така и върху вашите приятелства. Затова e препоръчително да обмисляте внимателно всичко, преди да го изречете или напишете някъде, пише Bustle. И дава пример с това, че ако близък човек забрави да ви се обади или закъснее за среща, не му се сърдете, защото вината не е само негова. 

След като ви разкрихме хората от кои зодии ще усетят най-силно влиянието на ретроградния Меркурий, ето повече информация за това как ще повлияе той на приятелствата: 

Овен

Дайте шанс на приятелите си, които заслужават вашето внимание. Ако сте пропуснали много важни моменти или сте се скарали с някого, сега е време да наваксате. Хубаво е да си поговорите, но комуникацията ще е нарушена на моменти, затова изчакайте да мине транзитът, за да изясните неразбирателствата помежду ви. 

Телец

Ретроградната планета затруднява Телците, които точно в момента нямат желание да разговарят с хората около тях. Макар да обичат всичко да им върви по план, не са изключени изненадващи препятствия в графика им. Периодът е подходящ за осмисляне на някои токсички приятелства и нови запознанства. Време е да се разделят с използвачите. 

Близнаци

Тъй като Меркурий е управляващата планета на Близнаците, хич няма да им върви с приятелите, които по-скоро ще ги разочароват, отколкото да им помогнат за нещо. Все пак, ще се намерят и хора, на които могат да се оплачат от другите. Отдаването на приятни занимания с близък човек, по време на периода, са препоръчителни. 

Рак

Сега не е най-подходящото време за социализиране на Раците, които имат нужда от нови запознанства. По-добре е да си стоят вкъщи, отколкото да търсят неподходящи приятели, докато трае ретроградният Меркурий. Все пак, те могат да разчитат на свои роднини, за да не са напълно самотни до 18 октомври.

Лъв

В момента Лъвовете се опитват да лавират между служебните ангажименти, личният живот и приятелствата. Вместо да мислят за другите е хубаво да отделят време за себе си и да размишляват над някои проблеми. Така или иначе няма да могат да ги разрешат, ето защо е хубаво просто да забавят темпото. По-добре да откажат на приятел, отколкото да поемат повече ангажименти, отколкото могат да изпълнят и така да предотвратят караници. 

астрология, зодии

IStock

Дева

Време е за равносметка, Деви. Помислете кои хора е добре да оставите в живота си и с кои да се разделите на момента. В кръга ви има такива, които само се възползват от уменията ви и ви изтощават емоционално. Помислете струва ли си да сте заобиколени от лицемери, на които не можете да разчитате. 

Везни

Везните са миротворци и на тях винаги може да се разчита за внасяне на спокойствие в отношенията. Но що се отнася до приятелите им, в един момент се налага да кажат "Не", особено по време на ретроградния Меркурий. Тогава те се нуждаят от уединение и малко, но истински приятели, с които да се чувстват добре. 

Скорпион

Скорпионите ще се уморят от хаоса и това да опитват да си направят ясни планове до 18 октомври. За предпочитане е да презредят - с близки или приятели, като отложат за малко сериозните разговори. След като планетата излезе от лошия период, ще попадне в техния знак, което ще им донесе много положителни емоции. 

Стрелец

В момента Стрелците може да са хората, които да задържат своите приятели и да предотвратят разцеплението на групата. Ретроградът ще предизвика конфликти, а те са онези, които трябва да си вземат поука от тях. Очакват ги някои недоразумения поради влошената комуникация, но те ще ги разрешат успешно след края на транзита. 

Козирог

Козирозите ще имат възможност да преначертаят плановете си и след като Меркуий вече не е ретрограден, да се свържат с позабравени контакти и приятели. Те ще им помогнат да се издигнат професионално. Не е изключено да получат съвет, който по-късно умело да използват, за да продължат напред. 

Водолей

Искате да пътувате и се забавлявате с приятели, но Меркурий ще промени плановете ви. Макар да не можете да започнете нови начинания (препоръчително е да не го правите), нищо не ви пречи да си направите план, който да осъществите след 18 октомври. Не рискувайте, дори и да имате подкрепата на близък човек. Всичко, което сте намислили, може да почака!

Риби

Ретроградният Меркурий ще изкара на повърхността дългове, конфликти и прекъснати отношения с приятели, които е добре да оправите. Сега е моментът да им дадете онова, което им дължите - независимо дали става въпрос за пари, внимание или дълго отлаган разговор, от който имат нужда.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари