IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 септември

27 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Нищо не би могло да ви се изплъзне или да ви се „опре“, ако си създадете и добра организация. Не се разсейвайте с второстепенни въпроси и то с такива, които не ви засягат пряко.

Телец

Ако непредвидено ви поканят на лична или делова среща, не я отлагайте. По-добре е да разместите графика си или да намерите друг изпълнител за по-лесната част от задачите. Ще успеете да стигнете до споразумение дори с най-несговорчивите си събеседници.

Близнаци

Преди да промените каквото и да било в бита е желателно да промените мисленето си. Една от препоръките в Библията е: поискай и ще ти се даде. Ще получите възможност за реализация на градивните си стремежи.

Рак

Навикът ви да се сърдите за дреболии и да го правите само сумтейки, пъшкайки и гледайки мрачно може да ви направи лоша услуга. Ако някой по някакъв начин е засегнал интересите ви, не очаквайте да разгадава мислите ви. Не си губете времето с гримаси, а „поставете картите на масата“, говорете за проблема открито. Със сигурност ще изгладите противоречията.

Лъв

Проявете отзивчивост към тревогите на близките си. Грижите им не само няма да са сложни, но в по-голямата си част ще са и доста пресилени. Навременната ви намеса ще ги окуражи и ще им подскаже как да се справят.

Дева

Не се отказвайте от възможността да участвате в професионална дискусия, семинар, конференция или друга еднодневна форма на обмяна на опит. Ще научите полезна информация за последните новости във вашата сфера и съвсем скоро ще успеете да ги приложите в работата си.

Везни

Ще се натъкнете на затруднения при изпълнението на част от задачите си и, за ваша изненада, ще получите помощ от там, от където най-малко очаквате. Някой, на когото вие сте направили услуга преди доста време ще ви се реваншира по подходящ начин със съдействието си.

Скорпион

Говорете колкото е възможно по-малко за себе си и слушайте колкото е възможно по-внимателно събеседниците си. С вродената си прозорливост ще разберете какви са причините за застой на някои от проектите ви.

Стрелец

Едно от условията за успешна работа е да съумеете да „отделите житото от плявата“. Особено що се отнася до информацията. Използването на грешна или непълна информация ще е основният повод за проблеми.

Козирог

Заради проблеми на близките ще се наложи да оставите собствените си главоболия на заден план. Заемете се с уреждането на техните въпроси незабавно, особено ако са свързани с нечие здраве.

Водолей

Заниманията, стимулиращи интересите ви ще са повече от едно. Преди да се заемете окончателно с изпълнението на което и да било от тях, сравнете ги и се ориентирайте към онова, което ви изглежда най-трудно и неясно. Звучи странно, но точно с него ще се справите най-бързо.

Риби

Ще ви е изключително трудно да различите истината от лъжата, да прецените кой е откровен с вас и кой най-безочливо се опитва да ви манипулира. Не обещавайте нищо и не споделяйте гледната си точка по жизнено важни въпроси, за да избегнете непредвидени неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари