IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

27 септември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 27 септември – 3 октомври

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 27 септември – 3 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен 

Не се надявайте на съдбоносни промени, а и не се опитвайте да ги предизвиквате. Придържайте се към хода на събитията без излишна инициатива и по възможност без да привличате вниманието към себе си. Опитвайки се да изпъкнете е вероятно да попаднете в неудобна ситуация, от която няма да е много лесно да се измъкнете. Работете с обичайния си ритъм и не се отвличайте с второстепенни занимания. Няма да сгрешите, ако преди настъпването на студения есенен период отделите време за процедури, насочени към укрепване на здравословното ви състояние.

Телец 

Ако синхронизирате желанията с възможностите ще успеете да реализирате целите си или поне по-голямата част от тях. Отстоявайте позициите си. Хората, които се опитват да променят гледната ви точка определено се заблуждават и ще ви подведат. Ако ви е нужен съвет, търсете го не от популярни, а от доказали достоверността си източници, за предпочитане публикувани и то от авторитетни издания. Пътуванията, дори и импровизирани, ще са безпроблемни. Видими успехи ще постигнете при работа с информация.

Близнаци 

Предстоят изненади. Първо се заемете с недовършените дейности и най-вече с онези, които сте отложили поради нежелание да се занимавате с тях, комбинирано с лек мързел, несериозно отношение и други „убедителни“ причини, за които сте се оправдавали предимно пред себе си. За помощ можете да разчитате на по-опитните си колеги в професионалната сфера и на най-близките си приятели в личен план, особено през втората половина на периода. Нови хора ще навлязат в ежедневието ви. Не бързайте да се сближавате преди да са доказали, че можете да им вярвате.

Рак 

Комбинацията между творчески ентусиазъм и вдъхновение ще ви подтикне към непознати до момента начини за изява. Ще успеете да се справите с почти всичко, което сте си набелязали първоначално или пък сте обмисляли в предишните месеци. За някои дейности ще се натъквате на обективни затруднения. В такива моменти е по-добре да се откажете, вместо да влагате прекалено много усилия за посредствен резултат, който няма да ви удовлетвори. Ако имате намерение да правите скъпи покупки с дългогодишно предназначение, то подходящият момент е през първите дни на октомври.

Лъв 

Без да сте го планирали ще се наложи да се справите с уреждането на поредица материални и практически въпроси, засягащи дома ви и семейството. Ще е свързано с разходи и, ако не искате да имате неприятности, обсъждайте всяка покупка или промяна с останалите „домашни любимци“. Не забравяйте, че от понеделник Меркурий преминава в ретроградна фаза на движение и е желателно да сте изключително взискателни, правейки каквито и да било покупки, дори и да са на минимални цени. В случай, че сте си набелязали промяна на интериора, направете го следвайки принципите на цвето-терапията.

Дева

Наблюдавайте поведението на хората от обичайното си обкръжение както у дома, така и на работното място. Ще ви направи впечатление, че твърде често се оформят два враждуващи лагера, а вас се опитват да ви поставят „между чука и наковалнята“, позиция не само неудобна, но и рискова. Опитайте се да прекратите противоречията още в самия им зародиш или, ако не успеете, помислете за подходяща тактика, която би ви ви позволила да се измъкнете от неизгодната ситуация. Спазвайте правилата за безопасност при работа, съществуват предпоставки за травми.

Везни 

Специфичното събитие е, че Меркурий, който е във вашия знак, още от понеделник преминава в ретроградно движение. Ориентирайте вниманието си предимно към справяне с професионалните въпроси. Проявете последователност и в желанието си да услужите, не раздавайте обещания на ляво и на дясно. Все някога ще се наложи да ги изпълните и, ако по някакви причини не успеете, ще загубите доверието към себе си. Не е желателно да се натоварвате с допълнителни ангажименти и да смесвате деловите и романтичните отношения. Почти сигурно е, че нарушите ли баланса между тях ще съжалявате.

Скорпион 

Краят на единия месец и началото на следващия ще са свързани с известно напрежение. На работното непрекъснато ще ви сменят задачите, изискванията, инструкциите. У дома обстановката от време на време също ще е доста напрегната. Ще ви е трудно да овладеете емоциите, защото няма да разполагате с достатъчно време за почивка и обмисляне на ситуацията. Необходимостта да се адаптирате бързо и да реагирате гъвкаво също ще „изсмуче“ част от силите ви. За съжаление, няма да сте в позиция да контролирате събитията, но пък съобразявайки се с обстоятелствата самостоятелно и благодарение на присъщата си проницателност ще стигнете до поредица важни заключения.

Стрелец 

Събитията ще са интересни, наситени с лека мистика, тайнственост, непредвидимост. В края на месеца изведнъж ще ви „атакува“ финансов проблем и може да усетите нещо като „липса на почва под краката си“. Не се отчайвайте, не се оставяйте на течението и не следвайте схемите на чуждия опит. Повелята на древната мъдрост е: „помогни си сам, за да ти помогне и Господ“, за това се мобилизирайте и разчитайте предимно на себе си. Буквално в първия ден на следващия месец „палачинката ще се обърне“. Ще получите приходи от свършена преди доста време работа и ще възстановите самоувереността си. Не бързайте да ги харчите. Помислете за рационалното им разпределение и използване.

Козирог 

Работоспособността и изобщо ефективността ви като цяло ще зависят от нивото на стрес, на което сте подложени. Колкото по-малко са критичните ситуации, в които попадате, толкова по-стабилно ще е самочувствието ви. От вас зависи да елиминирате поне част от контактите, които може да са задължителни, но са ви неприятни. Има хора, които злоупотребяват с добрината и търпението ви и вие знаете кои са. Общувайте колкото е възможно по-малко и по-рядко с тях, за да не ви натоварват с мрачните си мисли. Най-дълбоките, обещаващи, обнадеждаващи и зареждащи с ентусиазъм преживявания ще са романтичните.

Водолей 

Творческите и аналитичните ви способности ще са еднакво силни. Вмъкнете в обичайната си програма дейности, за чието изпълнение сте имали съмнения. Такива, за които сте предполагали, че няма да ви стигнат силите или пък просто не сте имали ясна концепция за реализацията им и крайния резултат. Този път ще ви хрумнат нестандартни, но изключително подходящи варианти. В началото на октомври избягвайте рисковите финансови операции. Отнасяйте се към парите си с грижата на добър стопанин, въздържайте се от прояви на разточителност. Не е във ваш интерес да взимате и да давате не само пари, но и скъпи вещи, прибори, инструменти на заем.

Риби 

Преминаването от единия месец в следващия няма да е единствената промяна, която ще ви се случи. Напротив, настройте се психически както за подготвяни, така и за непредвидени за новости. Окончателно и при това изключително благоприятно и във ваша полза решение ще намери материален, финансов или юридически въпрос. В случай, че сте се опитвали да намерите нова, допълнителна работа, да възстановите прекъснато обучение или да довършите протичаща в момента форма на обучение, то стигането на финалната права ще зависи почти изцяло от вас. От това да планирате правилно ходовете и да разпределите оптимално ресурсите си. Част от радващите събития ще са свързани с децата ви, а друга част – от любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари