IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 септември

28 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви ще е стабилен. Действайте, но с умерена активност. Обмисляйте изказванията си. Шофирайте по правилата и внимавайте, ако се наложи да работите с огън. Съществуват предпоставки за травми от изгаряне.

Телец

Настроението ви ще зависи от гледната точка, от преценката ви дали „чашата е наполовина пълна или наполовина празна“. Професионалните ангажименти не бива да пречат на отношенията ви с членовете на семейството.

Близнаци

Не позволявайте на никого да влияе върху решенията ви. Един от начините да се избавите от комплексите е да се справяте със сложните ситуации самостоятелно. Разпределяйте и изразходвайте финансите си максимално разумно и пестеливо.

Рак

Конструктивното ви мислене и оригинални идеи са в синхрон и без проблем ще се справите с какви ли не заплетени казуси. Решенията ще ви идват сякаш „свише“. Ако се наложи да пътувате или да помогнете на приятели, направете го без колебание.

Лъв

Деловите контакти ще са интензивни, но на моменти и натоварващи. Запазете спокойствие и представяйте концепциите си разбираемо. Ще стабилизирате позициите си и е много вероятно да получите необходимата ви финансова подкрепа.

Дева

Ще се наложи да прегледате, обработите и анализирате голямо количество информация. Сравнявайте твърденията по една и съща теза с няколко източника. Ще се натъкнете на твърде много заблуждаващи твърдения, включително от уж доказали достоверността си автори.

Везни

Спокоен ден, в който с нечия помощ ще успеете да довършите изоставен преди време проект. Крайният резултат ще се отрази положително и на настроението, и на самочувствието ви. Проверявайте качеството на хранителните продукти, които имате намерение да консумирате, съществуват предпоставки за хранително отравяне.

Скорпион

Преди обед успешни ще са деловите контакти. След обед източник на радост ще са приятелските разговори, а вечерта – романтичните преживявания. Излъчването ви е силно, проявете решителност, инициатива и със сигурност няма да скучаете.

Стрелец

Въведете ред в документацията, с която работите. Действайте последователно, дисциплинирано и с внимание към подробностите. Ако имате нужда от съвет, ще го получите от доста по-възрастен колега или роднина, най-вероятно жена.

Козирог

Не е изключено да получите финансови или материални постъпления от застраховки, рента, авторски права, наследство или най-малкото – мил подарък. С каквото и да се заемете, ще го направите по най-добрия начин.

Водолей

Убедителни сте и в състояние да спечелите вниманието дори на най-мрачния събеседник. Ако имате неуредени въпроси, свързани с държавната администрация, заемете се първоначално с тях. Много е вероятно да попаднете на стар приятел, с чието съдействие всичко ще се случи по-бързо.

Риби

Мисълта ви е ясна и бърза. В състояние сте да си изграждате точни концепции с минимално количество информация. Физическото и духовното ви състояние са в синхрон. Отделете част от времето си за духовни практики.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари