IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те най-надеждни зодиакални знаци

28 септември 2021 17 30

Те няма да ви подведат или заблудят умишлено

Istock

Да бъдеш отговорен, честен и здраво стъпил на земята човек, който гледа на живота реалистично, може да изглежда скучно отстрани. Да, много по-вълнуващи са импулсивните личности оптимисти, онези, които имат по-приключенска, свободолюбива натура, склонна към поемането на рискове. Те обаче често са по-нестабилни и са склонни да изкривяват реалността според настроението и намеренията си.

Когато говорим за връзки и взаимоотношения, много по-разумно е да се обградите с хора от първия тип. Те са стабилни и надеждни и няма да ви подведат или заблудят умишлено. На този тип хора наистина можете да се доверите и да разчитате.

А ето и представителите на кои 5 зодии имат тези черти на характера

Козирог

Козирогът е най-стабилният и отговорен знак в зодиака. Той е и най-изявеният реалист, който никога не лети в облаците. Козирогът разбира ясно всичко което се случва около него и има разумен, директен подход към всяка една житейска ситуация. Освен това мързелът не е характерен за него. Хората от този знак не губят време в мечти и блянове за непостижими неща. Те не се лутат в своите емоции. Те са готови на компромиси във взаимоотношенията си, така че нещата между тях и хората от обкръжението им да вървят максимално гладко. Козирогът може да изглежда малко суховат и скучен, но пък никога няма да ви излъже!

Дева

Девата е мъдра и интелигентна по природа. Тя силно се интересува от интелектуални предизвикателства, обича логическите разсъждения и притежава безупречна преценка. Именно затова Девата е последният човек, който ще ви заблуди преднамерено. Напротив, представителят на тази зодия е по-скоро човекът, който ще ви разкрие истината, дори да не искате да я чуете. Девата е и човекът, който ще ви даде и най-точния съвет, когато ви предстои голяма житейска дилема. Тя може и да има минуси в характера си, но е надеждна личност, която ще се издигне над всички капризи, пречещи на здравия разум.

Телец

Телецът е най-здраво стъпилият на земята знак. Той винаги залага на сигурно, никога не предприема рискове и не се гмурка в непознати води. Хората от тази зодия са стабилни, отговорни и разумни. Те се справят отлично в това да поддържат качествени дългосрочни отношения, тъй като са наистина надеждни и верни на своите близки хора, като същото важи и за професионалния им живот. Те са от малкото хора, които не се увличат от интересното и непознатото, а умеят да се наслаждават на това, което имат. Телците може да изглеждат малко тесногръди и твърдоглави, но никога няма да ви изненадат неприятно или пък да забият нож в гърба ви!

Везни

Везните имат обективен, разумен характер и винаги търсят баланса. Те не приемат своите мнения като абсолютни твърдения, а са готови да вземат предвид и чуждите гледни точки. Това ги прави много по-големи реалисти от всички други хора, които не са склонни да водят достатъчно задълбочен диалог с личностите, с които имат някакъв конфликт или неразбирателство. За Везните достигането на истината, винаги е крайна цел. Те не обичат заблудите и лъжите, а ако има такива в живота им, това много ги потиска и тормози. Уравновесените Везни искат да постигнат хармония в живота си и са наясно, че това може да се случи, само ако свалят картите си на масата.

Овен

Въпреки че е вярно, че Овните често са свръхимпулсивни, истината е, че те са много надеждни и са винаги наясно със случващото се в момента. Истинският Овен никога не живее в заблуди, той никога не залага на погрешни решения и е постоянно готов за конкретни действия. Това го прави едновременно независим, но и здраво стъпил на земята човек. Хората от този знак са отговорни и вземат предвид всички обстоятелства в житейския си път. Те не си губят времето в чудене, а фразата „какво ако“ не е характерна за тях. Те са честни към другите и винаги се стремят да извлекат максимума от това, с което разполагат. Овенът няма да ви излъже – той няма задни мисли и винаги казва това, което му е на сърце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Точно пък Козирог изобщо не е описан вярно!!!Нагли и селски тарикати са, меко казано! И са мързеливи, и лъжат, и изневеряват...Бягай далече от тях е личното ми виждане за мъжете от тази зодия!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар