IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 септември

29 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Погледът и преценката ви върху фактите и събитията ще са с пъти по-реалистични от обикновено. В състояние сте да „обърнете планини“, ако подхождате към „обръщането“ методично и спазвате правилата.

Телец

Здрав разум не ви е липсвал никога, освен в моментите, когато сте влюбени. Този път обаче даже и за влюбените представители на вашия знак, ще е лесно да направят разлика между истинското и лъжовното.

Близнаци

За повечето занимания ще ви е нужна подкрепа. Не се безпокойте да помолите за помощ. Виждайки, че се отнасяте отговорно към задълженията си, всички безусловно ще се отзоват.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да изгладите съществуваща разправия с по-възрастни роднини или разногласия с по-възрастен колега. Ако част от „камъните са във вашата градина“, не отричайте очевидните истини.

Лъв

Ще се възобнови професионална дискусия, която е била провеждана преди време, но не е завършила с окончателно становище. Не е изключено ваше предложение да бъде одобрено и приложено на практика. Не се възгордявайте.

Дева

Дългоочаквани новини ще ви зарадват. Ще получите официален документ от държавните институции, който отдавна ви е необходим за придвижване на стопиран в момента проект.

Везни

Заредете се с търпение и контролирайте емоциите по време на неприятни разговори със служители на администрацията или изпълнителната власт. Не прескачайте нивата в йерархията, ще се върнете в първоначалната точка и ще се окаже само губене на време.

Скорпион

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Отчитайте обективно реалните условия, при които се намирате и прилагайте в работата си само законни начини на действие.

Стрелец

Всяко ваше действие или дума днес ще се върне като бумеранг. Стойте далеч от спорните ситуации и не критикувайте работата на хората от обичайното си обкръжение, ако не искате рано или късно да ви застигнат неприятности.

Козирог

Настроението ви е романтично и за късмет или не, ще получите обаждане от човек, с когото преди време сте били във връзка. Много внимателно преценете дали и кога да приемете поканата за среща.

Водолей

Бъдете предпазливи спрямо новите си познати, с които ви свързва бизнес или съседски взаимоотношения. Ще се окажат не просто ненадеждни, а направо вредни.

Риби

Не е желателно да се занимавате с оформяне на финансови сделки. Представите ви за предстоящите събития са твърде илюзорни и е възможно да подпишете договор с клаузи, чието изпълнение в по-далечен период ще се окаже невъзможно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари