IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 септември

30 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Социалните контакти ще са не само интензивни и интересни, но и с потенциални възможности да получите финансови или материални придобивки. Участвайте в дискусиите, в които ви поканят, но се въздържайте от крайни твърдения, с които бихте настроили останалите участници враждебно.

Телец

Не е подходящо да купувате скъпи предмети и да правите дългосрочни инвестиции. Употребявайте финансовите си наличности пестеливо, без прояви на разточителност и с ясното съзнание, че да се заделят запаси никога не е излишно.

Близнаци

Не влизайте в пререкания с държавни служители или представители на изпълнителната власт. Не само няма да ги убедите в правилността на позициите си, ами може да претърпите и материални загуби.

Рак

Резултатът от разрешаване на юридически спор или търговско споразумение с партньори, които са на голямо разстояние от вас (може би и извън страната) няма да ви удовлетвори. Ако се чувствате достатъчно аргументирани, не се отказвайте от претенциите си.

Лъв

Приемете офертите за изгодно сътрудничество и участие в проект с потенциал за високи приходи с доза здравословно недоверие. Най-вероятно ще се окаже поредната измамна схема с пирамидална структура.

Дева

Основните тревоги ще са в семейството, а основната тема за спорове ще са финансите. Причина за разправиите може да станат неправилно похарчени пари, прекаляване с разходите, различия на възгледите относно финансовата дисциплина. Разговорите ще са сложни, но се постарайте да не излизате от рамките на приличието.

Везни

Не прекалявайте с употребата на захарни изделия, избягвайте пикантните и екзотични продукти. Съществуват предпоставки за проблеми с храносмилателната система, особено ако вече имате хронични оплаквания.

Скорпион

Ако сте сигурни в себе си, отстоявайте решенията си. Някой може да се опита да ви въвлече в рискова авантюра с непредвидими последствия. Минималният негативен ефект ще е материална или финансова загуба.

Стрелец

Обикновено мислите бързо, но понякога изказванията изпреварват мисълта ви. Ако не проявите сдържаност лично ще се убедите във верността на твърдението: „език мой – враг мой“.

Козирог

Ще си осигурите един сравнително спокоен ден, ако се придържате към „златната среда“. Не взимайте отношение по чужди спорове, дори и да ви молят. Както знаете, по време на футболен мач обикновено обвиненията падат върху рефера.

Водолей

Най-трудната ви задача за днес ще е да се преборите със самите себе си. Част от вас ще се стреми към промяна, а друга част упорито ще се опитва да съхрани консервативните ви принципи. Правилно решение ще е онова, което сте свързали с евентуалния финансов резултат.

Риби

Постарайте се да не привличате вниманието. Не говорете за успехите си, дори да са впечатляващи. Винаги ще се намери някой, който да ви развали настроението с двусмислените си изказвания като „вижда сламката в чуждите очи, но не вижда гредата в своите“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари