IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 октомври

1 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят изненади и ще ви е много по-лесно, ако ги приемете с чувство за хумор. След като обстоятелствата се разгърнат докрай, направете си труда да ги анализирате. Ще установите, че това са външните ефекти на собствените ви вътрешни промени, които сте имали достатъчно решимост да направите.

Телец

Заниманията ще са толкова много, че само ще си мечтаете за почивка. Ще са истинско предизвикателство, защото ще са нови и непознати. Ако не се получи от първия път, не се отказвайте. Помислете за промяна на подхода. Със сигурност ще стигнете до правилния начин по-бързо, отколкото очаквате.

Близнаци

Най-после ще получите убедителни резултати от работа, върху която „залягате“ от няколко месеца. Напредъкът ще е видим, а и ще разберете какви са били основните причини за намаляването на темпото в определени моменти.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да направите първите крачки за реализация на отколешно свое желание. По-вероятно е да засяга неформалните, отколкото професионалните ви интереси. Не се съмнявайте в себе си и не се колебайте, ако се налага да промените текущите си планове междувременно.

Лъв

От преживяванията си днес ще се убедите, че новото често е добре забравеното старо. Подреждайки у дома или у свой приятел ще намерите стари вещи удивително наподобяващи по форма и предназначение някои съвременни уреди. Находката едновременно ще ви удиви и развесели.

Дева

Ако успеете да балансирате физическите си възможности с духовните желания, ще постигнете много. Ще съумеете да се справите с личните си задачи, без да засегнете нечии чувства или интереси.

Везни

От особено значение днес ще е взаимодействието ви с околните. Възприемайте ги такива, каквито са, съобразявайте се с индивидуалните им особености. Твърденията им може да ви подскажат, че е време да промените някои свои гледни точки.

Скорпион

Контактите ви ще са предимно с хора, с които имате сериозни възрастови разлики и в двете посоки. Ако се държите с тях като с равни, и те ще ви възприемат по същия начин. Отстоявайте своето мнение и уважавайте тяхното, независимо от кардиналните различия.

Стрелец

Постигнатите успехи и доказаните умения не бива да замъгляват здравия ви разум. Въздържайте се от каквито и да било рискови операции, особено ако не сте си подсигурили съучастие и ресурси. Не разчитайте нещата да се случат в последния момент.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна. Ще постигнете всичките си замисли, независимо дали сте решили да действате самостоятелно или да се включвате в колектив. Не очаквайте от околните да са толкова ефективни, колкото сте вие и не ги пришпорвайте.

Водолей

Съществените събития ще са свързани с личните отношения. Много е вероятно да прекратите някаква връзка и в същия момент да започнете нова или да анулирате някакво споразумение за сметка на друго, по-перспективно. Не се колебайте.

Риби

Ще можете да внесете корекции и да актуализирате започнат преди време проект, чието изпълнение по някакви причини сте отложили. Не само ще успеете да го адаптирате спрямо нови, по-различни изисквания, а е много вероятно и използвайки резултатите да повишите качеството на част от готовите си задачи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари