IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 октомври

5 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Мобилизирайте се и уплътнете времето, с което разполагате максимално. Не позволявайте на никого да ви отвлича от основните задължения и да ви натоварва с тревогите си. Приемете, че направеното днес е основа за следващите ви успехи.

Телец

Не отказвайте помощ, ако сте в състояние да съдействате. Не е изключено да ви поканят за участие в благотворителна акция. Ако сте убедени в коректността на организатора, включете се.

Близнаци

Финансовото ви състояние е стабилно, което съвсем не означава, че трябва да харчите безразборно. Разумният режим на икономии до този момент на никого не е навредил. Ще е полезен и за вас.

Рак

Хората, които ви познават със сигурност възприемат факта, че сте доста сръдливи. Преди да се нацупите за нещо днес, помислете има ли смисъл или е във ваш интерес просто да кажете от какво сте недоволни и да отстраните проблема.

Лъв

Въздържайте се от контакти с непознати. В желанието си да помогнете вместо благодарност може да получите обвинения, оскърбления и дори заплахи.

Дева

Връзката между целите ви и крайните резултати ще е правопропорционална. Ползвайте само позволени методи и преценявайте внимателно ефекта от изказванията си.

Везни

Изразявайте емоциите си откровено, но тактично. Споделяйте мнението си по дискутираните въпроси такова, каквото е, но без да омаловажавате чуждото. Имайте си едно наум, че някой може да се опита да ви злепостави.

Скорпион

Избягвайте намесата в чужди спорове. Дори да го направите с желание за възстановяване на спокойната обстановка, някой ще се настрои срещу вас и рано или късно ще намери повод да ви критикува.

Стрелец

Похвалите и комплиментите, които ще получите днес, ще са за постижения, реализирани преди време. Приемете ги с благодарност, но не намалявайте усилието и старанието си. Да се „лежи на стари лаври“ е погрешна тактика.

Козирог

Един от лесните начини за овладяване пристъпите на лошо настроение е да се занимавате със спорт, да променяте дейностите от физически към умствени и обратно или просто да прекарате част от времето си в предпочитана компания. Изберете онзи, който ви е най-приятен, но в никакъв случай не оставайте сами с мрачните си мисли.

Водолей

Ориентирайте вниманието и усилията си към работа, изискваща сръчност. Ще постигнете синхрон между физическото и психическото си състояние и ще се удивите на собствените си умения.

Риби

Много е вероятно да попаднете в странна ситуация, която да ви подскаже, че е настъпил моментът за промяна на част от принципите ви. Ще установите, че умението да се адаптирате бързо към обстоятелствата ви е предпазило от доста неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари