IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 октомври

8 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не пропускайте да прегледате нито едно от получените днес предложения, особено ако засягат пряката ви работа. Инициативата, дори и минимална, ще получи одобрение, а може би и някакъв материален стимул.

Телец

Предстои промяна или лека реорганизация на работното място. Първоначално няма да ви хареса, ще я прецените като излишна. Не коментирайте, ако никой не е поискал мнението ви. След като първоначалната офанзива отмине ще можете да осъществите личните си виждания.

Близнаци

Проявете готовност за работа в екип и за леко отклонение от първоначалните си намерения. Дори за най-дребния направен днес компромис ще получите впечатляваща компенсация.

Рак

Работоспособността ви ще е необичайно висока. Занимайте се приоритетно с дейностите, на които към момента съвсем съзнателно сте обръщали гръб. Довършвайки ги ще отстраните конкуренцията, без да сте търсили точно този ефект.

Лъв

Контактите ще са активни и конструктивни. С малко повече предприемчивост бихте могли да разширите бизнеса и да стабилизирате позициите си.

Дева

Един от дните, в които с минимални усилия ще получите максимални резултати и постиженията ви ще впечатлят шефовете или хора, желаещи да си партнират с вас. Обмисляйте отговора на новите предложения, които ви отправят, съобразявайки се със здравословното ви състояние.

Везни

Не обръщайте внимание на двусмислените изказвания и не ги приемайте твърде лично. Ще сте по-раздразнителни от обикновено и реагирайки светкавично, може да си създадете врагове.

Скорпион

В процеса на общите неформални разговори избягвайте коментарите за хора, които не присъстват в групата. Опасността думите ви да бъдат възприети неправилно и преразказани съвсем изопачено не е за пренебрегване.

Стрелец

Желанието ви да изпъкнете и да привлечете вниманието на моменти ще е неудържимо силно и може да ви подтикне към умишлено създаване на спорни ситуации. Овладейте импулса за ексцентрични прояви, за да не постигнете „обратен“ ефект и вместо да спечелите привърженици, да си създадете потенциални врагове.

Козирог

Необходимостта да се занимавате с по-неопитни или нискоквалифицирани колеги от една страна ще ви разтревожи, от друга – ще ви отегчи. Ако разпределението на времето зависи от вас, то довършете първо текущите си задачи, за да нямате съмнение, че ще спазите уговорените срокове.

Водолей

Съществуват предпоставки за неприятности, свързани с изпълнителната власт. Придържайте се стриктно към правилата. Ако се налага да шофирате, не прекалявайте с високите скорости.

Риби

Дозирайте внимателно дейностите, предполагащи физическо напрежение. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем и неразположение. Ако сега се разболеете, възстановяването ще е продължително и трудно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари