IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-наглите зодии и кои имат етика и морал?

9 октомври 2021 19 30

Наглостта не е присъща на Рак и Риби

Снимка: Istock

Наглостта е качество, според което човек има склонност да действа без морални задръжки. Според астролозите зодията има значение, когато говорим за добросъвестност.

Основните привърженици на морала и етиката са представителите на зодия Стрелец, тъй като тяхната планета е Юпитер, т. е. справедливост във висшето ѝ проявление. Всичко е вярно, но с едно предупреждение – Стрелецът ще пропагандира идеята си и във всеки случай ще се придържа към позицията си, дори когато греши.

Наглостта не е присъща на два водни знака – Рак и Риби. Първите са чувствителни, отчитат чувствата на другите и емоционално реагират на нарушаването на личните граници, както на своите, така и на другите. Рибите са склонни да се фокусират върху емоциите на всеки.

Скорпионите са една идея по-нагли. В стремежа си да притежават всички налични ресурси, те могат да надхвърлят нормите на морала, но в същото време те вярват, че правят всичко правилно.

Въздушните знаци също варират. Най-справедливият знак са Везните, тъй като те са почитатели на баланса и равнопоставеността на страните. Недостатъкът им е, че те често се отказват от позициите си в полза на другите.

Водолеите са откъснати от егото си, толерантни са и се стремят да бъдат навсякъде. Те често обаче биват използвани от другите, а арогантността им е чужда.

Близнаците в някои моменти могат да бъдат наречени неморални, но това е само понякога, защото често не знаят къде се намират границите и започва територията на другия човек. В преследване на информация, новини и клюки те могат да изместят границите на допустимото.

От огнените знаци останаха Овен и Лъв. Като се вземе предвид тяхната огнена същност, човек лесно може да разбере, че те ще се стремят да получат това, което е тяхно. Овните са упорити в преследването на целите си. Те няма да пренебрегнат умишлено морала, но при постигането на поставената задача, Овните може да не забележат как са влезли на чужда територия.

Лъвовете са безобидни и по детски наивни, и ако забележите при тях нагло поведение, те дори няма да разберат за какво става въпрос.

Земните знаци са заложници на техните „слабости“, но моралът е важен за тях.

Телците взаимодействат със света чрез финанси и материални ценности и те ще уловят момента, в който трябва да спрат.

Девите са методични и обичат детайлите, могат да бъдат упорити и да отстояват позицията си, докато справедливостта е важна за тях.

Козирозите са почитатели на реда и яснотата. Хората около тях трябва да се придържат към техните правила, за да бъдат спокойни.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари