IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 октомври

12 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Почти непрекъснато ще се натъквате на грешки, допуснати от околните, които, за да свършите текущата си работа, ще се налага да коригирате. Не бъдете прекалено критични. Съобщете за „находките“ си, но така, че да не засегнете ничие самочувствие и да не навредите на отношенията.

Телец

Въздържайте се от двусмислени изказвания и „оригинални“ подмятания. Ако наричате нещата с истинските им имена ще улесните и работата, и контактите си. Най-вероятно ще успеете да изгладите и недоразумение, което никак не ви допада.

Близнаци

С професионалните задачи ще се справите без никакви затруднения, но личните отношения ще са неясни и създаващи напрежение. Не отлагайте трудните разговори. Колкото по-бързо получите отговорите, които ви вълнуват, толкова по-лесно ще изградите тактиката си.

Рак

Настроението и ефективността ви са пряко свързани. И тъй като денят ще започне с добри новини, то с текущите задачи ще се справите с пъти по-бързо, отколкото в други случаи.

Лъв

Обмисляйки дългосрочни инвестиции не стигайте до максимализъм и се постарайте да проучите максимално рисковите моменти. Придържайте се към принципа, че „добрият стопанин никога не прибира всички яйца в една кошница“.

Дева

Прегледайте задълженията си и ако е възможно, погасете ги. Не взимайте заеми и не давайте на никого (дори за услуга) пари, собствени вещи и предмети.

Везни

Използвайте логиката си при уреждане на професионални въпроси и интуицията при обсъждане на лични проблеми. И двата компонента са силни, но в различни направления.

Скорпион

Със сигурност няма да имате повод за оплаквания днес. Както на работното място, така и у дома всичко ще ви се получава като „по учебник“. Ще получите професионална оферта, за която отдавна си мечтаете, а любимият човек ще ви изненада приятно с предпочитано от вас развлечение.

Стрелец

Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви мотивират да покажете най-добрите си страни и да се раздадете максимално. Направете го без колебание. Много е вероятно да получите допълнително заплащане или предложение за нова професионална позиция.

Козирог

Ще разполагате с подходящи условия да представите свой проект, над който работите от доста време, пред широка аудитория. Възползвайте се уверено. Ще получите не само одобрение от шефовете, но и подкрепа от колегите.

Водолей

За справяне с важните и сложни задачи ви е нужна последователност, а за битовите и отегчителни – въображение. В състояние сте да комбинирате едното с другото, а окуражаващото е, че ако ви е нужна помощ, ще я получите своевременно.

Риби

Координирайте старателно и на всеки етап работата си с тази на останалите членове от екипа. Въздържайте се от импулсивни реакции, ако някой изкаже недоволство от вас или ви се противопостави. Най-вероятно го прави умишлено, за да ви „извади от релси“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари