IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Една черта, която ви пречи да сте по-щастливи

16 октомври 2021 19 30

Вижте коя е тя за вашия знак

Снимка: Istock

Щастието не зависи единствено от изпълнението на вашите желания, от това колко пари имате, от присъствието на съпруг и деца. Всичко е в главата ни.

Важно е обаче да разберем, че винаги имаме възможност да работим върху себе си и да отстраняваме не толкова добрите ни качества. Според астролозите всяка зодия има поне една черта, на която да обърнете по-специално внимание.

Овен – Нетърпение

Представителите на зодия Овен могат спокойно да бъдат наречени едни от най-общителните знаци. Те лесно успяват да създадат нови запознанства, да направят грандиозни планове и без страх от провал, да вземат всичко от живота. Най-често обаче искат да получат желаното веднага, без да осъзнават, че всяка цел изисква не само знания и сили, които имат достатъчно, но и време. В резултат на това, ако нещо не се получи веднага на Овните, те се дразнят ужасно.

Съвет: Ако искате да бъдете щастливи, насладете се на всеки момент и развийте търпение към себе си и хората около вас.

Телец – Инат

Родените под знака на Телец обикновено са приятелски, нежни, грижовни натури. С тях винаги е топло и уютно. Но най-близките им хора, а и самите те знаят, че това невинаги е така. Можете спокойно да създавате легенди за лошото настроение на представителите на тази зодия. Най-често това се случва поради баналния инат. Телецът ще държи на своята гледна точка до последно.

Съвет: Бъдете отворени за мнението на другите, защото то също може да съдържа истина.

Близнаци – Двойственост

Представителите на Близнаци оправдават името на своята зодия. Понякога изглежда, че в тях живеят двама противоположни хора. В един момент те могат да бъдат весели и общителни, а час по-късно могат да бъдат тъжни и вглъбени в себе си. Тази двойственост на природата им пречи да вземат решения, да постигат целите си и просто да живеят щастливо.

Тук може да има само един съвет: Опитайте се с всички сили да развиете положителни черти на характера в себе си. Само си представете как ще се излекувате и колко радост ще донесете на околните, ако в повечето време сте в добро настроение. Можете!

Рак – Уязвимост

Хората, родени под знака Рак, могат да се похвалят с такива черти на характера като чувствителност, искреност, щедрост. И затова са обичани. Самите те обаче невинаги се чувстват необходими и съответно щастливи. И всичко е свързано с прекомерна емоционалност и уязвимост. Приемат думите лично и се тревожат от тях дълго време.

Съвет: Бъдете по-независими и силни, научете се да не приемате всичко присърце.

Лъв – Зависимост от мнението на другите

Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите и да бъдат харесвани от другите. За тях е наложително да се открояват от тълпата. Освен това не всички родени под този зодиакален знак се отличават с арогантност и суета. Но повечето страдат от това, което другите мислят за тях. „Изведнъж някой не ме харесва или ме осъжда...“ – така често звучат мислите в главата им. Външно не показват зависимостта си от мнението на другите, но вътрешно ги разяжда.

Съвет: Спрете да страдате от тези глупости. Останете себе си и повярвайте – повечето хора не могат да си представят живота си без вашата компания.

Дева – Чувствителност

Девите обикновено създават впечатление на спокойни и хармонични хора. Освен това на външен вид темпераментът им изглежда дори студен. В същото време е важно да се разбере, че те не показват на другите всичко, което се случва вътре в тях. И в душата на този знак могат да възникнат истински страсти. Но по-често те крият негодувание. И това определено им пречи да живеят тук и сега и разбира се, да бъдат щастливи.

Съвет: Кажете веднага всичко, което не ви харесва, не натрупвайте нищо в себе си, бъдете свободни.

Везни – Подозрителност

Хората от този знак се отличават със способността си да угаждат на другите, честността и отговорността. Те обаче често мислят два пъти, преди да направят нещо, сякаш претеглят всяка своя стъпка на кантара. И по този начин генерират в себе си много страхове и дори подозрителност. Това, разбира се, изисква сериозна работа.

Съвет: Приемайте живота по-лесно и не се страхувайте да правите грешки, не се страхувайте от провали, които правят човека по-силен и след това по-щастлив.

Скорпион – Непоследователност

Скорпионите, в зависимост от обстоятелствата, могат да създадат различно впечатление. Днес например те изглеждат общителни и добродушни, а утре ще станат мълчаливи и дори твърди. Нещо повече, самите те може да не харесват такъв противоречив характер. Но за представителите на този знак може да бъде изключително трудно да го преодолеят. Трудно, но напълно възможно.

Съвет: Опитайте се да не делите всичко на късмет и лош късмет, на приятели и врагове. Не забравяйте, че животът е много разнообразен и да бъдеш добър човек е по-приятно.

Стрелец – Идеализъм

Хората от този знак могат спокойно да бъдат наречени най-щастливия знак на зодиака. Поне те, като никоя друга зодия, умеят да ценят това, което имат, да се радват на малките неща и да не се впечатляват от трудностите. Както се казва обаче, няма нищо съвършено. Така че Стрелецът има над какво да работи. И най-вече относно начина на идеализиране на всичко наоколо, а след това, изправени пред суровата реалност, макар и за кратко, да се разстройвате.

Съвет: Припомнете си, че светът може да не е идеален, но въпреки това все още е красив.

Козирог – Консерватизъм

Козирозите се отличават със своето търпение, издръжливост и решителност. Може да изглежда, че с такива черти на характера, те лесно и бързо могат да изградят желания живот за себе си. Това обаче не е съвсем вярно. Представителите на този знак също имат нещо, което им пречи да вървят напред към щастието. А това е прекомерен копнеж за стабилност и консерватизъм.

Съвет: Не се страхувайте от новото. Понякога непознатото отваря много интересни пътища.

Водолей – Живот в илюзии

Водолеите могат спокойно да бъдат наречени най-общителните от всички знаци на зодиака. Те винаги имат много приятели и познати, никога не са сами в живота. Въпреки това, за да се чувстват напълно щастливи, понякога им се налага да кацат по-често, а не да витаят в облаците и в илюзиите. Също така е важно Водолеите да осъзнаят, че животът им може да зависи от тях самите, а не от други хора и обстоятелства.

Тук може да има само един съвет: Действайте повече и не фантазирайте. Искате ли да получите нещо? Обмислете план и преминете към целта си тук и днес, а не утре или по-късно.

Риби – Непостоянство

Рибите обикновено са добри психолози. Но за други хора, не за себе си. За представителите на този знак може да бъде изключително трудно, ако не и невъзможно, да разберат мислите и чувствата си. Ситуацията се усложнява от факта, че Рибите понякога сами не знаят от какво имат нужда. Днес може да е едно, а утре може да е различно. Тази непостоянност очевидно им пречи да се чувстват щастливи.

Съвет: Мислете само положително и спрете да се самосъжалявате.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари