IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 октомври

18 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съгласувайте с колегите информацията, която възнамерявате да ползвате в общата ви работа. Съобразявайте се с мнението им.

Телец

Проблемите от днешния ден ще са свързани предимно с транспорта и комуникацията. Ще намалите негативните последици, ако предвидите време за трафик.

Близнаци

Дейност, проект или намерение, което към момента по някакви причини не сте успели да осъществите изведнъж ще получи „зелена светлина“. Заемете се незабавно, но с умерено темпо и с умерен ентусиазъм.

Рак

Ще се наложи да се възползвате от нови и съответно не съвсем познати методи на работа. Прочетете бавно всички инструкции и предприемайте само действията, в които сте сигурни.

Лъв

Ако се налага да пътувате, проверете внимателно основния маршрут, както и резервите, от които бихте могли да се възползвате. Информирайте се подробно и за предполагаемите метеорологични условия. Избягвайте контактите с непознати.

Дева

Бъдете повече от внимателни, ако се налага да попълвате платежни документи. Проверявайте трансакциите си по няколко пъти. Грешките, дори и минимални, ще са почти невъзможни за корекция.

Везни

Прегледайте още веднъж всички започнати проекти, за да придобиете ясна представа докъде точно сте стигнали и колко време ви остава до завършването им. Със сигурност ще откриете потенциал за ускоряване на процеса поне при една от дейностите си.

Скорпион

Подхождайте към всичките си занимания прагматично и без прекалени очаквания. При уреждане на имотни и финансови въпроси залагайте „на сигурно“.

Стрелец

Не е препоръчително да предприемате промени, свързани с работното място и професионалното ви развитие. Реалните факти са доста по-различни от това, което вие възприемате или което ви представят.

Козирог

Реагирайте гъвкаво на нововъведенията, с които шефът или колегите ще предложат да експериментирате. Потърсете самостоятелно данни за ефекта от приложението им и изразете позицията си, само ако разполагате с неоспорими аргументи.

Водолей

С каквото и да се заемете, изграждайте си няколко варианта за действие и бъдете готови да смените тактиката по време на изпълнението. В конкретния случай да задържите позициите си е по-важно, отколкото да напреднете.

Риби

Не започвайте нищо ново, ако нямате ясна представа за крайния резултат и за посоките на въздействието му. Отстоявайте мнението си даже ако околните ви атакуват с обвинения в консерватизъм. По-добре е от авантюризъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари