IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 октомври

19 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете част от времето си за обмисляне и систематизиране на дългосрочните цели. Уточнете доколкото е възможно ресурсите (налични и липсващи), източниците за осигуряването им и етапите на работа.

Телец

Ще ви е нужна предприемчивост и инициатива за справяне с текущите занимания. Условията за напредък са налични, стига да не се отклонявате от предварителния си план.

Близнаци

Ако се налага да проведете някакви консултации, отнасящи се до решаването на юридически въпроси, то организирайте ги днес. Не се допитвайте до случайни източници, а до такива, които са доказали достоверността си.

Рак

Много е вероятно да се наложи непредвидено да участвате в някакъв вид професионална дискусия или уговаряне на нова сделка. Постарайте се да се запознаете с колкото може от наличните факти предварително и бъдете готови за изненадващи съобщения.

Лъв

Предприемайте пътувания само ако са свързани с уреждане на търговски операции. Ако засягат ваши лични цели, най-вероятно няма да получите крайния резултат, към който се стремите.

Дева

Ще се наложи да се справите с непредвиден казус, който може да ви докара до инфарктно състояние. От съществено значение е да запазите присъствие на духа и да прецените правилно кой в този момент би могъл да ви помогне. Със сигурност ще оправите нещата, ако заложите на правилния човек.

Везни

Наблюдавайте поведението на околните. Някой упорито ще се опитва да ви впечатли с поведението си. Не приемайте подаръци, които преценявате, че не сте заслужили.

Скорпион

Опитайте се да подредите графика си така, че да се справите с важните и сложни задачи преди обед. Не само ще докажете на какво сте способни, но и най-вероятно ще си осигурите привърженици и допълнителни материални постъпления.

Стрелец

Ще се натъкнете на затруднения, заемайки се с нови начинания. Едната от причините може да е, че сте изоставили част от задачите си недовършени. Отделете време първо за тях и чак след това стартирайте останалите.

Козирог

Не отказвайте на покана за среща с бизнес-партньорите си или на предложение за дискусия с колегите. Изслушайте предложенията им и не бързайте да споделяте мнението си. Някои аргументи ще ви убедят, че е желателно да внесете корекции в досегашната си работа.

Водолей

Екипните интелектуални дейности не само ще ви доставят удоволствие, но и ще се отразят положително на позициите ви. Споделете опита си с по-младите колеги. Ще спечелите уважението им завинаги и изцяло.

Риби

Поредица дребни и на пръв поглед несвързани помежду си случки ще изострят наблюдателността, чувствителността и проницателността ви. Ще си изясните причинно-следствената връзка между актуалните си преживявания и някои минали събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари