IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 октомври

25 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрегнат ден. Подгответе се психически за недоразумения с приятелите и дребни разочарования. Не следвайте чужди съвети, ще ви заблудят и няма да постигнете целите си. Решенията ви може да имат непредвидим ефект.

Телец

Вдъхновението усилва интуицията ви и сте в състояние да предвидите събитията с няколко хода напред. Малко предпазливост все пак няма да е излишна. Не избързвайте с действията или решенията, имащи дългосрочни последствия.

Близнаци

Динамичен ден, изпълнен с изненади от личен характер. Работата ви ще е напрегната, но успешна. След обед вероятно ще имате творческа среща или публична изява.

Рак

Ще се наложи да се справите с някои непредвидени затруднения. Ще го направите, ако не позволите на емоциите да надделеят над разума. Не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена, ако искате да си спестите досадни семейни неприятности.

Лъв

Не вярвайте на щедри обещания. Приятелите може да ви подведат и да се наложи изцяло да промените плановете си. Избягвайте излишните контакти и не започвайте нови проекти.

Дева

Ще се справите с всички набелязани задачи без особени усилия. Влиянието ви върху околните е много силно и лесно ще ги убедите в значимостта на концепциите си.

Везни

Очакванията ви най-вероятно няма да се оправдаят. Опитайте се да предотвратите конфликтите в семейството. Разчитайте на вродения си такт и деликатност.

Скорпион

Настроението ви ще е нестабилно. Ще ви бъде трудно да се справите с част от задачите. Ограничете разходите и не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси.

Стрелец

Не е изключено да разполагате с оптимални условия за стартиране на нов дългосрочен проект. Възползвайте се, но след като прецените внимателно нивото на риска. Ще се отрази положително на финансовото ви състояние.

Козирог

Ще успеете да възстановите отношенията си с роднини, с които сте в конфликт. Ограничете контактите до възможния минимум и работете самостоятелно.

Водолей

Опитайте се да довършите започнатите задачи преди обед. След обед може да ви съобщят неприятна новина и да се наложи да се намесите при решаването на чужд проблем.

Риби

Предстоят запознанства с интересни хора, които ще разкрият пред вас неподозирани възможности за изява. Ще ви хрумнат нови идеи. Реагирайте спокойно, повече слушайте и по-малко приказвайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари