IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 октомври

26 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не си губете времето с незначителни дейности, пестете си силите. Тактиката „за лудо работи, за лудо не стой“ би била най-погрешната в този момент. Съвсем скоро ще ви е нужна много повече енергия, отколкото предполагате, за да се справите с ангажиментите си.

Телец

Мобилизирайте се и довършете дейностите, които по някакви причини от доста време отлагате. Веднъж „отървавайки“ се от тях, ще се почувствате много по-уверени в себе си.

Близнаци

Ще сте доста по-впечатлителни, но и по-мнителни от обикновено. Действията на част от хората, с които се налага да контактувате няма да ви харесат, но независимо от това е желателно да се въздържате от остри забележки. Изразявайки мнението си вие ще забравите изречените думи, но те с горчивина ще си ги спомнят дълго време.

Рак

Ако сте в конфликт с някого, помислете внимателно доколко преценката и отношението ви са справедливи. Оценете собственото си участие в ситуацията и не се безпокойте да направите първата крачка към помирението.

Лъв

Редуцирайте контактите си критично. Създавайте нови връзки, само ако наистина изпитвате вътрешна потребност да го направите. Не се стремете към количество, а към качество, за да остане партньорството ви трайно във времето.

Дева

Стартирайте нови проекти, само ако сте ги подготвили обстойно, нямате съмнение във възможностите си, обезпечени сте с ресурси и рискът е сведен до минимум. Въздържайте се от импровизации, изпълнявайки дейности с дългосрочен ефект.

Везни

Ако основната ви работа изисква творчески подход, то разнообразете я с някакви чисто прагматични дейности и обратно – в случай, че професионалните ви задължения са рутинни и монотонни, отделете време за занимания, предполагащи използването на въображение. Ще се убедите, че подобна тактика повишава ефективността ви.

Скорпион

Въздържайте се от финансови рискове, свързани с професионалните ви задължения. В случай, че ви се иска да удовлетворите влечението си към хазартна авантюра, купете си билет от лотарията или друга моментна игра на късмета, от която може и да не спечелите, но със сигурност няма и да се разорите.

Стрелец

Мобилизирайте се максимално и опитайте да изпълните всички поети и насрочени за днес ангажименти. Най-вероятно ще усетите умората още в ранния следобед, но покана за импровизирана среща с приятели ще ви тонизира, развесели и бързо ще възстановите изразходваните сили.

Козирог

Настроението ви ще е доста нестабилно, а отношението на околните ще е „огледало“ на вашето към тях. Изслушвайте ги внимателно и не прекалявайте с претенциите, дори когато прецените, че грешат. Оставете ги да понесат отговорността за собствените си решения.

Водолей

Действайте така, че да не привличате вниманието към себе си. Повече наблюдавайте, по-малко говорете и задълбочено анализирайте чутото. Ще ви помогне да си създадете дългосрочна стратегия в повече от едно направление.

Риби

Според една древна мъдрост: „в спора се ражда истината“, но участвайки в спорове е за предпочитане да ги провеждате, придържайки се към добрия тон. Стигне ли се до открита разправия и конфронтация, значи вместо истина се е родила вражда с непредвидими последствия. Постарайте се да я избегнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари