IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 октомври

27 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако имате дори минимално съмнение относно стартирането на ново, непознато занимание, то преценете още веднъж всички „за“ и „против“, преди да се заемете. Не го ли направите, през цялото време ще сте неуверени и ще напредвате неудовлетворително бавно.

Телец

Ще се изненадате от начина, по който се осъществяват разговорите ви днес. При някои първоначалните теми може да са незначителни, но да се стигне до сериозни заключения и концепции. Други пък, може да са с претенции за важност и в крайна сметка да се окажат губене на време. Каквото и да се случи, няма да имате повод за недоволство.

Близнаци

Общувайте само с хората, на които имате безпрекословно доверие. Избягвайте контактите с непознати, а от такива, спрямо които имате съмнения, се постарайте да се дистанцирате. Не е изключено умишлено да ви подведат и да дадат повод за поредното дълбоко разочарование.

Рак

Преди да се противопоставите на нечие мнение, поразсъждавайте над него, опитайте се да анализирате фактите от различна гледна точка. При всички случаи не е за предпочитане да споделяте дългосрочните си планове и творчески идеи. Не е изключено някой да ги представи като свои. Със сигурност няма да ги реализира, но пък много ще ви ядоса.

Лъв

Има вероятност да ви обвинят за неизпълнено обещание. Преди да започнете да отричате или да се оправдавате, помислете внимателно дали наистина сте поемали подобен ангажимент или някой просто се опитва да ви манипулира, атакувайки „с вашите камъни по вашата глава“.

Дева

Овладейте максимално емоциите, натъквайки се на неприятни съобщения и случки. Проверете ги, преди да реагирате. Възможността да се окаже „буря в чаша с вода“ е 50 на 50, а ако запазите спокойствие, ще сте в състояние да вземете бързо и адекватно решение.

Везни

Вдъхновението и интуицията ви ще са в синхрон. Ще видите кристално ясно начинът, по който да се справите със ситуации, които допреди няколко дни са ви изглеждали безнадеждни. Без никакви опасения може да се отдадете на занимания, изискващи сръчност.

Скорпион

Доверете се на прословутата си проницателност, комбинирана с доза недоверие. Някой ще се опита да ви обвини за собствените си грешки. Не позволявайте това да се случи, като в същия момент се въздържате от прояви на агресия, които биха навредили на доброто ви име.

Стрелец

Убедителни сте, но и непривично бъбриви. При провеждане на делови разговори се постарайте да сте максимално ясни и да не се увличате в прекалено много странични детайли, които биха отегчили събеседниците ви. Стигне ли се дотам да „изпуснат нишката“, усилията ви да оформите окончателните условия по сделка ще се окажат безполезни.

Козирог

Приятните емоции ще са свързани с финансовото ви положение или по-точно казано с непредвидени допълнителни постъпления от неизплатен преди време хонорар, отдавна даден заем, който въпреки просрочването ви връщат. Добре е да отделите известна сума за резерв, но задължително си организирайте и някакво развлечение, от което до момента сте се лишавали именно поради недостиг на средства.

Водолей

Наблюдавайте внимателно поведението на близките си. Някой от тях ще се опита да ви излъже „за ваше добро“. Реагирайте мълчаливо и с усмивка. Така ще си осигурите време, в което да изясните причината за стореното или пък крайната цел от постъпката.

Риби

Енергетиката ви е стабилна за разлика от инициативата, която е буквално в латентно състояние. От една страна силите ще ви стигнат да се справите със сложни занимания, от друга ви липсва ентусиазъм, за да направите първата крачка. Сериозният проблем при такива обстоятелства е, че вместо да се заемете със своята работа, ще изпуснете момента, помагайки на околните да свършат тяхната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари