IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 октомври

28 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да обсъждате сложните финансови въпроси или с близките си, ако са лични и семейни, или със специалисти в съответната област. Изобщо, постарайте се да получите „второ мнение“, преди да пристъпите към разплащания в големи размери.

Телец

Обикновено сте пестеливи, но нечие присъствие може да ви изкуши да „разтворите кесията“. Постарайте се да разсъждавате прагматично. Проявите на разточителност са „нож с две остриета“, не е сигурно дали ще създадете добро или лошо впечатление.

Близнаци

Проверявайте вариантите за реализация на предложенията, изпратени от партньорите ви. Много е вероятно те да се заблуждават, да не разполагат с достатъчно информация или просто да надценяват възможностите си и да представят фактите в „по-розова“ светлина, отколкото са в действителност.

Рак

Придържайте се към правилата и преглеждайте всичките си платежни документи, включително сметките в магазини, заведения. Съществуват предпоставки за финансови и материални загуби. Може да са умишлени или съвсем неволни, например техническа грешка.

Лъв

Не приемайте всеки щедър комплимент като покана за среща, сътрудничество, приятелство. По-скоро си имайте „едно наум“, че някой се опитва да спечели доверието ви, но не е ясно точно с каква цел го прави.

Дева

Проверявайте вещите си, парите, документите и ги съхранявайте надлежно, намирайки се сред хора, на публични места. Заключвайте старателно дома, автомобила, офиса. Опасността от крадци и мошеници не е за пренебрегване.

Везни

Предстоят интригуващи запознанства. Настроението ви ще е повече романтично, отколкото делово, но не бързайте да скъсявате дистанцията. Не е желателно да смесвате професионалните и любовните връзки.

Скорпион

Събитията ще са динамични и напрежението бавно, но устойчиво ще се повишава. Не пренасяйте служебните проблеми у дома. Вместо това отделете време за предпочитано развлечение, медитация, интелектуални занимания.

Стрелец

Творческият ви потенциал ще е с пъти по-силен от обикновено. Във ваш интерес е да го използвате и да разгърнете максимално уменията си. Ако сега успеете да покажете на какво сте способни, със сигурност ще преодолеете повече от една бариера, пречеща на напредъка ви.

Козирог

Звучи парадоксално, но ще ви затруднят рутинни дейности, с които винаги сте се справяли. Пречките ще са външни и ще се улесните, ако реагирате гъвкаво и се съобразите с обстоятелствата такива, каквито са. Сменяйте заниманията, вместо да „тъпчете на едно място“. Колкото по-рационално уплътните времето, с което разполагате, толкова ще сте по-доволни от себе си.

Водолей

Обстоятелствата ще са променливи. Адаптирайте плановете си към тях и то с нагласата, че „всяко зло е за добро“. Ще успеете да отстраните стари проблеми, които не са ви създавали особени затруднения, но мисълта за тях ви е била неприятна.

Риби

Не отказвайте на покани за участие в публични изяви, дискусии, професионални срещи. Изказвайте мнението си смело и без колебания. Не само ще впечатлите с концепциите си, но е много вероятно да си осигурите и спонсори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари