IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Късмет, любов... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

2 ноември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 1 – 7 ноември

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 – 7 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Настроението ви ще е доста нестабилно, а това в известен смисъл е предпоставка за проблеми в отношенията. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Разпределяйте и ползвайте своите и общите финанси пестеливо. Към решаването на професионалните въпроси подхождайте активно и с идеята да реализирате поне част от творческите си замисли.

Телец

Предстоят промени, които ще засегнат предимно обществения ви живот. Ще се наложи да се справите с поредица сложни ситуации, но преодоляването им ще се отрази положително на самочувствието ви. Придържайте се към правилата, изпълнявайки професионалните си задължения и към традициите, създавайки нови лични връзки. Ще разполагате с благоприятни условия за оформяне на дългосрочни договори и стабилизиране на деловите контакти.

Близнаци

Каквито и планове да сте си набелязали към момента, ще се наложи да ги преразгледате и преосмислите. Ще установите, че част от предишните ви идеи са или неактуални, или недостатъчно практични и е за предпочитане да се откажете от тях. Отношенията от всякакъв характер (както делови, така и лични) ще са леко проблемни. Ще избегнете част от разногласията, ако не приемате собственото си мнение като единствено правилно и неоспоримо.

Рак

Събитията ще са противоречиви и сложни за анализиране. Част от тях ще ви накарат да се съмнявате в самите себе си. Бъдете готови за промени, засягащи личния ви живот. Много е вероятно да прекратите окончателно някои свои контакти, но пък на тези, които останат, можете да разчитате безусловно. Със сложните ситуации ще се справите, ако успеете да овладеете първоначалните си емоции и реагирате разумно, а не импулсивно.

Лъв

Трудностите ще са в две направления: финанси и юридически казуси. Не надценявайте възможностите си. Първата „греда“, в която евентуално ще се ударите ще е свързана с издаването или одобряването на документи. Ако не става дума за спазването на някакви срокове, ще е по-добре да отложите този ангажимент за известно време. Съобразявайте се с обстоятелствата, за да не се наложи да правите допълнителни разходи или, още по-лошо, да претърпите загуби. Не е желателно в този период да взимате краткосрочни кредити или банкови заеми.

Дева

С каквото и да се заемете, бъдете предпазливи, а към прекалено атрактивните предложения дори недоверчиви. Не вярвайте на обещания, а и избягвайте самите вие да давате такива, ако дълбоко в себе си имате съмнения, че има вероятност и да не ги изпълните. Четете внимателно и подробно документите, които се налага да подписвате, особено ако са свързани с финанси, имоти и скъпи покупки. Деловите отношения ще са сложни и твърде често свързани с конфликт на интереси. Провеждайте дискусиите, придържайки се към изискванията на добрия тон.

Везни

Ще сте доста по-разсеяни от обикновено и не е за пренебрегване опасността да попаднете на мошеници. За да ги избегнете, намалете контактите по принцип и избягвайте тези с непознати. Ако приемате някакви лекарства, спазвайте стриктно дозировката и си записвайте някъде часа на прием, за да не ги вземете 2 пъти. През втората половина на седмицата се включвайте активно в екипните дейности. Стремежът ви към сътрудничество ще получи висока оценка.

Скорпион

Приятната изненада ще е, че ще получите отдавна чакани финансови постъпления. Вдъхновението и творческият ви потенциал ще са по-силни от обикновено и ако съобразявате желанията с възможностите си, бихте могли да отхвърлите повечето започнати и недовършени занимания още преди деня на Новолунието, което ще е във вашия знак. Навлизането на Меркурий при вас ще се отрази с влияние върху начина ви на мислене. Ще осъзнаете, че колкото по-бързо се откажете от някои изживели времето си тенденции и отношения, толкова по-добри ще са резултатите от новите ви проекти.

Стрелец

Придържайки се упорито към предубежденията, предразсъдъците или идеологическите си вярвания със сигурност ще навредите на някои лични и делови връзки. Избягвайте уклончивите отговори и несигурни уговорки. Поставяйте си реални цели и си създавайте точна схема на работа, преди да се заемете с изпълнението им. Ако имате желание да внесете някакви промени в динамичния си стереотип, не се отказвайте от тях, но ги направете обмислено и поетапно. Импулсивните действия и двусмислени изказвания може да навредят необратимо на позициите ви като цяло.

Козирог

Топсъбитието през тази седмица е, че Венера ще навлезе във вашия знак. Първоначално ориентирайте силите си към укрепване на постигнатите до момента резултати. Избягвайте рисковите действия, засягащи професионалния статус и финансите ви. Разговаряйте с шефовете си колкото е възможно по-рядко. Непредвидените разходи ще са свързани най-вероятно със заплащане на данъци, такси, глоби, издръжки, разпределяне на общи финанси, имоти, застраховки. Не е изключено да ви напомнят за неизпълнено обещание, което не сте спазили по обективни причини. За да отхвърлите окончателно отговорността за него, обяснете ситуацията искрено и без излишни емоции.

Водолей

Енергетиката ви ще е стабилна. Бихте могли да реализирате поредица важни, нужни и желани промени, ако ориентирате силите си в правилната посока. Интуицията ви също ще е на ниво и за отговорите на по-сложните въпроси ще се досетите подсъзнателно. Без усилия ще успеете да разпознаете важното от незначителното. Радостните мигове ще са свързани със семейството и предимно с децата. Много е вероятно да направите крачка напред в професионалното си развитие. Действайте с умерено темпо, съществуват предпоставки за травми. Нужна е малко предпазливост, за да ги избегнете.

Риби

В състояние сте да съчетаете материалното с духовното по най-ефективния възможен начин. Ще сте доста по-привлекателни, по-убедителни, по-грижовни и по-съпричастни от обикновено. Ще разполагате с благоприятни възможности за стабилизиране на личните отношения и задълбочаване на поддържаните към момента връзки. Когато ви е необходима помощ ще я получавате в точния момент, при това от случайни личности, с които никога не сте имали нещо общо. Разгръщането на талантите и индивидуалността ви зависи само и единствено от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари