IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите манипулатори в зодиака

12 юни 2022 19 30

Бъдете внимателни край тях

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има хора, които умеят да постигат целите си, като променят мнението на другите или направо ги кара те да свършат тяхната работа. Манипулацията е подход, който често е определян като негативен, но пък майсторите манипулатори само печелят от тази своя способност, нали? И според астролозите конкретни зодии са предразположени да развият способността да манипулират другите. Ако вие не сте от посочените зодии, бъдете нащрек да не се окажете под тяхното влияние, без да го осъзнаете:

Скорпион

Скорпионите са мистични същества и могат да бъдат доста злопаметни. Те винаги си отмъщават и то по креативен начин. Могат да влизат в ролята както на безпардонни тирани, така и на жертви, когато им отърва. Винаги постигат целите си и успяват да наложат авторитета си.

Рак

Емоционалността на Раците често ги прави подценявани. Както обаче те проявяват емоциите си, така и могат да си играят с вашите. Лесно влизат в ролята на жертва и „обръщат палачинката“ така, че вие да сте виновни за всичко и да се чувствате зле. Искайки да се реванширате, сте готови да направите всичко, което поискат от вас.

Везни

Везните са много нерешителни и искат да бъдат харесвани от всички. Те ще ви кажат точно това, което искате да чуете и могат лесно да ви изманипулират да се почувствате зле и да им свършите работата.

Лъв

Представителите на зодия Лъв искат нещата да се случват по техния начин. Обичат вниманието и ще направят всичко, за да го получат. Те не се притесняват да влизат в различни роли и да си играят с човешкия ум, за да стане тяхното.

Близнаци

Близнаците са себични и могат да променят настроението си от минута за минута. Това ги прави много хлъзгави и непредвидими. Човек никога не знае дали са искрени или играят някоя игра – а те го умеят – за да постигнат целите си. Това ги прави най-манипулативния знак в зодиака.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари