IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-разхвърляните зодиакални знаци?

4 ноември 2021 17 30

Топ 5

Istock

Чудили ли сте се някога има ли зодиакални знаци, които са по-разхвърляни от други? Е, просто прочетете по-долу, за да разберете кои са топ 5 на знаците в зодиака, които могат да създават и да виреят успешно в творчески хаос и ще получите отговора на този въпрос:

Водолей: 20 януари – 18 февруари

В случай, че обичате да скачате от крак на крак, за да избегнете всякакви дрехи, обувки, предмети, играчки, опаковки и др. по пътя си, то разходете се из жилището на вашия приятел от зодия Водолей. Хората от този знак са едни от най-разхвърляните в зодиака, макар яростно да отричат този факт с думи като: „Да, знам, че е разхвърляно, но имам план да почистя и да подредя след себе си. Просто сега нямам време.“ Проблемът е, че Водолеят всъщност няма проблем с хаоса.

Риби: 19 февруари – 20 март

Наистина, много хора смятат Рибите за спретнати и подредени личности, но това не е точно така. Те са царете на творческия хаос! На тях им е вродено да се ориентират перфектно в бъркотията. Те имат потенциал за подреждане, но рядко го използват. По-често, както в професионалния, така и в собствения си живот, Рибите обичат да са заобиколени от предмети, които да са им удобни – на до една ръка разстояние. Това превръща и дома, и офиса им в задръстено с излишни вещи пространство.

Телец: 20 април – 20 май

Изглежда почти уместно да се вярва, че естетът от зодия Телец мрази бъркотията, но е точно обратното. Хората от този знак мразят чуждия хаос, но процъфтяват в собствения си! Те си имат свой начин на организиране на личното си пространство (както и на това в работната си среда) и не обичат да се съобразяват с чуждото мнение по темата. Телците са склонни да пуснат прахосмукачка, но точно минута по-късно да нацапат килима си с трохи (или с нещо друго). Те просто не могат да запазят за дълго време чистотата и реда около себе си.

Лъв: 23 юли – 22 август

Самият образ на царствения Лъв ни кара да смятаме, че той е чист и подреден винаги и във всяка една ситуация, но това не е истината. Той просто очаква близките му хора да създават реда в живота му. Лъвовете не обичат да си „цапат ръцете“ с чистене и подреждане – дейности, които не прилягат на тяхната привлекателност и очарование. Освен това Лъвът има твърде голямо самочувствие за себе си и не приема критики нито по отношение на своята лична хигиена, нито по отношение на чувството си към реда.

Козирог: 22 декември – 19 януари

Забавно е, че добавяме стриктния Козирог в списъка с най-разхвърляните зодиакални знаци. Хората от тази зодия наистина биха искали да бъдат смятани за елита в зодиака, но това не е точно така. Козирогът е и единственият от земните знаци (другите два са Телец и Дева), който може да вирее в среда, в която няма ред и естетика. Просто за представителите на тази зодия редът и чистотата идват на второ място след неща, като свършване на работните ангажименти в офиса и организацията на отговорностите по децата и грижата за здравословното хранене у дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 2 години )
lava kato se vzeme sas mackata ste se promeni ste cisti ste sme po cisti ot vsekoga ste ima stimol i taka natatak
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Motorol ( преди 2 години )
vseki sam si izbira da kajem ce na lava mu haresva taka
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар