IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 ноември

11 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен ден, събитията ще са предвидими. Ще разполагате с необходимите условия за да довършите или по-скоро да допълните дейности, с които сте се занимавали преди няколко седмици. Фактът, че сте подобрили резултатите си ще ви зарадва.

Телец

Обичайна на пръв поглед професионална дискусия може да се превърне в разгорещен спор. Намесата на личност, несвързана с колектива, ще прекрати разногласията вътре в колектива.

Близнаци

Жена, с която сте близки на приятелска или роднинска основа ще създаде драматична разправия заради друга жена, с която нямате нищо общо. Опитайте се да изясните причината, а не повода. Не заемайте отбранителна позиция, защото много скоро ще разберете, че нямате нищо общо с коментирания случай.

Рак

За да достигнете до целите си по най-краткия и най-лесен път ще трябва да ги обедините и синхронизирате. Ако установите, че се налагат някакви корекции, направете ги по най-бързия начин и ще спазите уговорените срокове.

Лъв

Случките ще се развиват с почти шеметна скорост. На моменти ще ви е трудно да ги анализирате и да си направите съответните заключения. Ще разполагате с невероятно добрата възможност да възстановите отношенията си с човек, с когото сте скарани по ваша вина. Не я пропускайте.

Дева

Стремежът ви да демонстрирате независимост и да отстоявате мнението си може да настрои срещу вас най-близките ви хора. Помислете за последствията, преди да се конфронтирате с тях.

Везни

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно. Не се натоварвайте с чужди грижи, още повече ако знаете, че не сте в състояние да помогнете. Въздържайте се от щедри обещания, за чието изпълнение не сте напълно сигурни.

Скорпион

Грижете се старателно за парите и документите си. Не взимайте със себе си в брой по-големи суми от обичайно ежедневните. Разсеяни сте и може да забравите или загубите нещо, след което определено ще съжалявате.

Стрелец

По независещи от вас причини може да се наложи временно да изоставите проекта, върху който работите в момента и да се заемете с нещо друго. Не съжалявайте. Приемете промяната, дори и наложена, за начин да се разнообразите и да обмислите още веднъж замислите си детайлно.

Козирог

При изпълнение на рутинните си задължения ще се натъквате на дребни пречки по-често от обикновено. Мисълта, че не разполагате с достатъчно време може да предизвика пристъпи на тревожност. Напълно излишно, защото ще получите помощ в точния момент и то оттам, откъдето най-малко очаквате.

Водолей

Ще се наложи да съчетаете личните с професионалните задължения. Редувайте ги в съответствие с обстоятелствата. Ще се справите с всичко набелязано, ако разпределите силите си оптимално.

Риби

Творческият ви потенциал е силен, но физическата издръжливост е леко занижена. Ориентирайте усилията си към интелектуални занимания, при които бихте могли да си осигурявате кратки почивки през равни интервали от време. Не е препоръчително да се преуморявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари