IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 ноември

15 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стремежът към успех може да ви подтикне към прояви на егоцентризъм. Преценявайте много внимателно чии интереси засягате, за да не попаднете в капана на собствените си заблуди.

Телец

Ще получите висока оценка на свършената до момента работа и комплименти за уменията си. Ще ви се отразят окуражаващо, но преди да се заемете със сложни проекти, се постарайте да оцените обективно възможностите си.

Близнаци

Съчетайте целите с ресурсите си, за да не се налага да разчитате на външна намеса, преди да сте завършили текущите си задачи. Не вярвайте на обещания.

Рак

Прекалената инициатива или стремеж към самостоятелност от страна на партньор или колега ще ви ядоса. Не приемайте драматично факта, че някой е пренебрегнал мнението ви. Най-вероятно съвсем скоро ще разполагате с възможност за реванш.

Лъв

Близките може да ви атакуват с прекалено големи претенции днес. Преценете доколко са основателни исканията им и се аргументирайте достатъчно убедително, за да ги накарате сами да се откажат.

Дева

Постарайте се да оцените глобално ефекта от текущите си занимания. Възползвайте се от опита си и ще увеличите продължителността на положителните резултати.

Везни

Не говорете за успехите си и се въздържайте от прояви на самодоволство. Не всеки, който ви „ръкопляска“ го прави искрено. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-впечатляващи ще са резултатите ви.

Скорпион

За да се справите с днешните предизвикателства ще ви е нужна не само проницателност, но и въображение. Действайте с равномерно темпо и наблюдавайте обстановката. Съвсем ясно ще разберете в кой момент коя е най-подходящата реакция.

Стрелец

Въздържайте се от прояви на разточителност, целящи да привлекат вниманието. Ще направите впечатление, но диаметрално противоположно на онова, към което се стремите и ефектът няма да отговори на очакванията ви.

Козирог

Избягвайте щедрите обещания и щедрите жестове. Тези, към които сте ги насочили, не само няма да ги оценят, но в подходящ момент ще се възползват от грешките ви.

Водолей

Преглеждайте внимателно касовите бележки и документите на покупките, които правите. Не е изключено умишлено или неволно да ви маркират продукт, който не сте искали или пък да не поставят гаранционните документи в опаковката. Нищо фатално, но ще загубите ценно време за отстраняване на грешката.

Риби

В каквато и ситуация да попаднете, придържайте се към „златната среда“. Крайностите, независимо от посоката им, ще се окажат само загуба на енергия, която е безпредметно да разпилявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари