IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 ноември

16 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Търсейки информация по конкретен въпрос, съвсем случайно ще попаднете на друга, но изключително полезна. Ще ви помогне да си изясните причините за някои предишни неуспехи.

Телец

Едно от условията за напредък е да разпределите времето си оптимално. Почти непрекъснато ще се налага да взимате отговорни решения, което означава, че ще сте в състояние да реализирате лидерските си умения.

Близнаци

Част от събитията ще се разминават с предварителните ви очаквания. Във ваш интерес е да потърсите причините и то задълбочено. Повърхностният поглед няма да ви даде нужните отговори.

Рак

Работата по конкретен проект ще ви подскаже пропуските по друг, както и начинът за отстраняването им. Ако се заемете незабавно, ще улесните значително последващата си работа.

Лъв

Ако сте обмисляли иновации и реформи, засягащи бизнеса, изпълнението на професионалните ви задачи или подмяна на техниката, можете да се заемете с тях без никакви опасения. Направете подробен маркетинг, преди да оформите окончателните си покупки. Не залагайте на стоки със заблуждаващо ниски цени. Ще се окажат „бомба със закъснител“.

Дева

Дейностите, с които ще се наложи да се занимавате, ще са предимно екипни. Качеството на крайните резултати зависи от правилното разпределение на отговорностите между участниците. Не позволявайте да ви натоварват с неприсъщи задължения.

Везни

Наблюдавайте внимателно събитията около себе си. Няма да сте в позиция да ги контролирате, така че във ваш интерес е да се съобразявате със случващото се и да се възползвате доколкото е възможно.

Скорпион

Някой от най-близките делови партньори ще злоупотреби с доверието ви. Въздържайте се от радикални решения, докато не изясните всички детайли и причините за случката.

Стрелец

Поредица дребни на глед съвпадения ще ви подскажат, че е настъпил моментът за анализ и изглаждане на противоречията от личен характер. Ако усещате, че връзките с най-близките ви хора са в криза, опитайте се да разберете защо.

Козирог

Погрижете се за обстановката около себе си. Създаването на подходящи условия за работа ще повиши производителността ви. В процеса на подреждането ще намерите вещи или документи, които предполагате, че сте загубили.

Водолей

Без да сте си го поставяли като задача, ще се наложи да се справите с финансови въпроси, отнасящи се до такси, глоби, застраховки или друг вид задължения. Постарайте се да използвате само налични средства и да не прибягвате до резервите си.

Риби

Външни фактори, върху които нямате влияние, ще ви принудят да се откажете от някои свои намерения. Не съжалявайте. Съвсем скоро ще разполагате с достатъчно добри условия за наваксване на пропуснатото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари