IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 ноември

17 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спорните въпроси ще засягат предимно личните отношения. В случай, че се налага да пътувате и особено ако шофирате, проверете щателно документите си, екипировката и състоянието на автомобила. Съществуват предпоставки, подсказващи аварийна ситуация.

Телец

Поведението на личност от обичайното ви обкръжение може да ви накара да мислите, че някой се опитва да ограничи личните ви свободи. Избягвайте резките изказвания и радикални решения, за които скоро бихте съжалили.

Близнаци

Много близък приятел или колега, на когото имате доверие, може да повдигне разискване по труден въпрос. Ако усещате, че не сте готови за подобен разговор, заявете го откровено. Замълчите ли си, дискусията може да ескалира до скандал.

Рак

Не позволявайте на емоциите да замъглят разума ви. Спомнете си колко пъти импулсивните решения са ви създавали проблеми и този път следвайте пътя на логиката. Дори да допуснете някакви грешки ще е доста по-лесно да ги отстраните.

Лъв

Проявете наблюдателност и действайте акуратно. Не е изключено да ви направят проверка или пък някой да се опита да се намеси в работата ви с желание по-скоро да навреди, отколкото да помогне. Не го допускайте, но и не се отклонявайте от правилата.

Дева

Почти непрекъснато към основните задължения ще ви добавят и разни допълнителни уж дребни отговорности. Сравнявайте времето, с което разполагате с предварителния си график и не се паникьосвайте, ако установите, че изоставате. Просто преценете кои срокове можете да удължите и го направете.

Везни

Случайна среща със стар познат, с когото преди време сте прекратили отношенията си и то след доста остри реплики може да се превърне в изпитание за психическата ви устойчивост. Случката няма да е от най-приятните, постарайте се да запазите присъствие на духа.

Скорпион

Действителността ще се размине с очакванията ви почти изцяло. Не се отказвайте от предварителните си намерения и не приемайте събитията с излишен фатализъм.

Стрелец

Много е вероятно да се наложи да се заемете с отложени преди време делови преговори. Ако искате да постигнете удовлетворителни крайни резултати, бъдете готови на компромиси. Виждайки, че отстъпвате, отсрещната страна ще направи същото.

Козирог

Ще намерите изход от затрудненията, ако ги преценявате глобално. Онова, което ви изглежда зле към момента ще промени характера си съвсем скоро и най-вероятно ще осъзнаете, че твърдението „всяко зло – за добро“ е основателно.

Водолей

Ще улесните работата си, ако промените методите. Спазването на познатите и даващи сигурност стереотипи всъщност не просто ще ви върне назад, а и ще ви лиши от обективни възможности, които няма да забележите.

Риби

Не е препоръчително да посещавате места, където има струпване на много хора. Много е вероятно да попаднете в конфликтна ситуация, с която нямате нищо общо, но да ви създаде проблеми с изпълнителната власт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари