IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Логиката и въображението ви са в синхрон и безпроблемно ще се ориентирате в обстановката, колкото и да е странна. В процеса на работа ще имате нужда от информация, която ще получите в точния момент. Благодарение на нея ще успеете да реализирате замислите си изцяло.

Телец

С изключителна лекота ще осъзнаете мотивите за постъпките на околните, както и интересите, към които се стремят. Помислете дали част от техните желания не са тъждествени с вашите и дали с общи усилия няма да ги постигнете по-лесно.

Близнаци

Отделете време за структуриране на дългосрочните си планове, но го направете отчитайки обективната обстановка, а не увличайки се в „пухкави“ мечти. Ако успеете да фиксирате правилно етапите на работа и партньорите, на които действително можете да разчитате, със сигурност ще преодолеете препятствията по пътя си.

Рак

Изненадващо предложение за участие в благотворителна акция може да ви завари неподготвени. Информирайте се подробно, преди да дадете окончателния си отговор. Проучете каузата и се уверете, че не противоречи на принципите ви.

Лъв

Въздействието ви е силно и ще сте доста по-убедителни от обикновено. Без опасения можете да се заемете със сделките и договорите, по които нямате окончателно споразумение. Ще стигнете до варианти, изгодни и за двете страни.

Дева

За справяне със сложните проблеми ще имате нужда от концентрация и дисциплина. Анализирайте фактите и се придържайте към логиката на процесите. Дори да се случат някакви изненади ще са в рамките на предположенията ви.

Везни

Настроението ви ще се променя твърде често и то без сериозни причини. Опитайте се да преценявате фактите от различна гледна точка, особено когато случващото се ви натъжава. Със сигурност ще се убедите, че „дяволът не е толкова черен“, колкото ви изглежда.

Скорпион

Ще сте по-раздразнителни, по-избухливи, а най-важното по-прями от обикновено. И като се има предвид, че прямотата ви доста често и по един естествен път преминава в критичен сарказъм, то вероятността да настроите събеседниците срещу себе си не е за пренебрегване.

Стрелец

Участвайте активно в професионалните дискусии, но без да правите критични забележки. Със сигурност ще видите грешките на колегите си, но имайте предвид, че и те няма да пропуснат вашите. Не е желателно разговорите да се превръщат в махленски спор.

Козирог

Опитайте се да реализирате обичайните задачи с нестандартни методи на работа. Експериментите, направени днес, може да не завършат сполучливо или по начина, който очаквате, но със сигурност ще са полезен опит.

Водолей

Ако искате да постигнете целите си, подхождайте деликатно. Реализацията им ще зависи от нечия воля или дори настроение. Доверете се на въображението си при разговори с представители на държавната администрация. Ще ви подскаже как да спечелите благоразположението им.

Риби

Ограничете контактите до най-необходимите и избягвайте да разговаряте с непознати. Не е изключено да се натъкнете на изблици на агресия, които няма да ви навредят, но със сигурност ще ви развалят настроението. Излишно е да си го причинявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари