IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 ноември

22 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Каквито и разговори да се налага да провеждате днес, направете го в неформална обстановка. Убедителни сте и ще успеете да „стопите ледовете“ дори по най-болезнените теми.

Телец

Ако ориентирате усилията си само към един вид дейност, бързо ще се изтощите. В случай, че професионалните ви задължения са предимно интелектуални, осигурявайте си кратка почивка на открито през равни интервали от време. При обратния вариант, заетостта ви да изисква предимно физическо напрежение, работете слушайки предпочитана музика.

Близнаци

Ще разполагате с неочаквана и непредвидена възможност да стартирате нов проект. Направете го, макар и формално, а веднага след това обобщете ресурсите и структурирайте етапите на работа.

Рак

Опитайте се да редувате рутинните задължения с творчески занимания. Не само ще повишите ефективността си, но и ще постигнете наистина впечатляващи резултати.

Лъв

Ще се наложи да се занимаете с плановете, които възнамерявате да реализирате съвсем скоро, да разработите варианти и да вземете отговорни решения. Следвайте интуицията си, ще ви помогне да стигнете до правилните заключения.

Дева

Не си набелязвайте твърде амбициозни задачи. Съобразявайте се с физическото състояние и творческия си потенциал. Понякога дори развлеченията може да предизвикат умора.

Везни

Преценявайте самокритично думите и действията си, за да не съжалявате за стореното и да не се налага да се извинявате. Избягвайте контактите с хора, които всячески се опитват да ви манипулират и да ви накарат да правите нещо, изгодно именно за тях.

Скорпион

Източник на неприятни преживявания ще са личните отношения. Противоречията между вас и близките ви ще са твърде чести и в известен смисъл изтощителни. Един от начините да не мислите за тях е да се вглъбите максимално в текущите си задължения.

Стрелец

Слънцето навлиза във вашия знак. Придържайте се към принципите си, а не към чужди препоръки. Дори да са дадени с добри намерения, ще се окажат вредни или поне неприложими.

Козирог

Ако се налага да търсите и ползвате допълнителна информация при изпълнение на задълженията си, залагайте само на доказали достоверността си източници. Сравнете ги и се опитайте да изработите собствена концепция, отговаряща на конкретните условия.

Водолей

Хората, с които се налага да общувате днес ще окажат влияние върху мирогледа ви. Новите бизнес-контакти ще са продължителни, стабилни и създаващи достатъчно предпоставки за разширяване на влиянието.

Риби

Преценете настроението си и ако се чувствате напрегнати и недостатъчно уверени, опитайте се да отложите насрочените за днес срещи. За предпочитане е да не се занимавате с уреждане на материални и финансови въпроси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари