IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 ноември

23 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Анализирайте постиженията и неуспехите си от последните седмици. Помислете за причините и се опитайте да формулирате заключения, от които да се възползвате при реализацията на следващите си проекти.

Телец

Проверявайте старателно всички достигащи до вас факти и информация, отнасящи се до работата ви. Даже хора, на които имате доверие, може неумишлено да ви подведат. Малко предпазливост няма да е излишна.

Близнаци

Не си позволявайте да заблуждавате когото и да било за каквото и да било, особено пък придържайки се към твърдението за „благородната лъжа“. Колкото и невинна да ви изглежда заблудата рано или късно ще се наложи да платите за нея доста висока цена.

Рак

Отношението на околните на моменти може да ви се стори агресивно. Не приемайте „за своя сметка“ всичко казано от тях. Няма да е лично отправено към вас, а по-скоро въпрос на моментно настроение.

Лъв

Не се заемайте със сложните проекти, ако имате недовършени обичайни ежедневни задачи. Справяйки се първоначално с тях ще освободите съзнанието си, което пък ще се отрази стимулиращо на творческия ви потенциал.

Дева

Проверявайте внимателно документацията си, свързана с оформяне на финансови въпроси. Незначителна грешка може да предизвика загуби, които макар и не големи, ще са трудни за коригиране.

Везни

Ако нищо не ви принуждава да насрочвате делови срещи за обсъждане на сложни професионални въпроси, не го правете. Не само няма да стигнете до общо решение с партньорите, но може разговорът да се превърне в остър и невъзможен за прекратяване спор.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, но вдъхновението леко ви изневерява. Един от начините да го стимулирате е да се ориентирате към дейности, които се изпълняват предимно на открито. Движението, преместването от едно място към друго ще повиши мотивацията ви.

Стрелец

Не приемайте високата оценка за свършената днес работа за вечна. Решите ли да „лежите на стари лаври“, ще изостанете от постигнатите към момента позиции.

Козирог

Действайте активно, но с равномерно темпо. Не отклонявайте вниманието си от основните задължения с второстепенни занимания. Ще загубите ценно време, което ще наваксате трудно и ще ви създаде усещане за несигурност.

Водолей

Ако не сте в състояние да реализирате замислите си самостоятелно, не се заемайте с тях и не ги споделяйте с околните. Ако останат с впечатлението, че ги манипулирате, не само няма да ви съдействат, но може и да ви създадат умишлени пречки.

Риби

Почти непрекъснато ще осъзнавате, че между вас и събеседниците ви липсва разбиране. Ясно е, че колкото и да желаете няма как да разчитате на добри резултати. При тези обстоятелства е по-добре да се насочите към занимания, зависещи само от вашата воля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари