IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 ноември

24 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Единственото условие да постигнете целите си е да ги формулирате ясно, разбираемо и без да се надценявате. Всяко отклонение от тази схема ще се окаже губене на време и сили.

Телец

Най-добър „помощник“ в днешната ви работа ще е качеството, за което в повечето случаи ви критикуват, а именно прословутият ви инат. С каквото и да се заемете, проявете последователност. Почти сигурно е, че резултатите няма да ви разочароват.

Близнаци

Не позволявайте на околните да злоупотребяват с търпението ви. Ще ви търсят предимно за помощ и съдействие, но отделяйки време за тях, ще изостанете със собствените си задължения, което никак няма да ви е от полза.

Рак

Приемете предложената помощ в моментите, в които се натъквате на затруднения. Не позволявайте на честолюбието си да отблъсне хората, които имат желание да ви бъдат полезни. Със сигурност ще имате възможност да се реванширате.

Лъв

Предстои промяна в професионалния ви статус или бизнеса. Може да е незначителна, но ще се окаже поредната стъпка към осъществяването на по-сериозна и поставена от доста време цел.

Дева

Необичайна случка, на която ще присъствате без да сте си го набелязали, ще ви накара да се замислите за ценностната си система. Не е изключено да се откажете от някои приоритети или да ги замените с други. Не съжалявайте за действията, които сте предприели по собствено убеждение.

Везни

С каквото и да се заемете, ще се случва по-лесно и по-бързо, отколкото сте предполагали. Човек, с когото сте в конфликт може да потърси помирение. Приемете инициативата като възможност да се освободите от още една грижа, която ви тежи.

Скорпион

Занимайте се с писменото оформяне на сделките и уговорките си. Избягвайте импулсивните решения и рискови действия, към които приповдигнатото настроение понякога ви тласка.

Стрелец

Меркурий навлиза днес във вашия знак. Излъчването ви ще е осезаемо, а физическото и духовното състояние ще са в синхрон. Ориентирайте се към екипна работа, в която ще можете да разгърнете уменията си.

Козирог

Овладейте импулса си да въдворявате справедливост. Ако неволно попаднете в обсега на чужд спор, дистанцирайте се незабавно. Намесите ли се с благородната цел „раздаване на правосъдие“, ще отнесете всички негативи за своя сметка.

Водолей

Деловите партньори ще споделят идеите си с доста ентусиазъм. Реагирайте сдържано, анализирайте възможностите за реализацията им задълбочено и не се увличайте по прекалено ексцентрични хрумвания.

Риби

Избягвайте рисковете, които биха се отразили на финансовото ви състояние и не споделяйте творческите си замисли с хора, които познавате от скоро, дори и да са ви симпатични. В края на деня не е изключено някой от близките приятели да ви изненада приятно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари