IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 ноември

25 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще постигнете по-впечатляващи резултати, ако се съобразявате с мнението на хората от обичайното си обкръжение, вместо упорито да настоявате на своето. Пристъпите на неотстъпчивост ще ги отблъснат и ще навредят на позициите ви.

Телец

Ориентирайте се към дейности, изискващи сръчност, а не към такива, предполагащи анализ на данни и обобщаване на заключения. Четете старателно документите, които се налага да подписвате. Ако допуснете грешка, ще е доста трудно да я отстраните.

Близнаци

Довършвайте започнатото и не реагирайте с категоричен отказ на допълнителните задачи, които ви възлагат. Вместо това си осигурете време за обмислянето и изпълнението им. От тях ще получите и допълнителни приходи, които не е желателно да изхарчите незабавно.

Рак

Заемете наблюдателна позиция, контролирайте емоциите си, но не и действията на хората около вас. Придържайте се към правилата, избягвайте рисковете от всякакъв характер и не се стремете да получите облаги за чужда сметка.

Лъв

Някой през целия ден упорито ще се опитва да ви „пили нервичките“. Постарайте се да не реагирате на провокациите. След обед не е изключено да се появи битова авария у дома. За отстраняването ѝ потърсете съдействие от специалисти.

Дева

За осъществяване на част от намеренията ще са ви нужни допълнителни финанси. Преценете внимателно дали да търсите такива или да изчакате по-подходящ период. Уточнявайте максимално условията по текущите си задачи.

Везни

Повечето ситуации, в които попадате ще са неясни и в известен смисъл конфликтни. Усещането за несигурност ще се отрази на мотивацията ви. Ако не намирате удовлетворително решение на конкретен казус, опитайте се да го отложите, докато си осигурите допълнителна информация.

Скорпион

Ангажиментите ще са повече от обикновено и напрежението може да се отрази на здравословното ви състояние. Ако симптомите са ви познати, вече са се появявали и знаете как да ги блокирате, действайте незабавно. В случай, че става дума за нещо ново, консултирайте се със специалист и не се лекувайте по лично вдъхновение.

Стрелец

Приоритетно работата ви ще изисква колективно участие. Не се опитвайте да се справите с всички текущи задачи самостоятелно, само за да изпъкнете пред останалите членове на колектива. Не само ще ги научите да кръшкат, ами и ще предизвикате завист.

Козирог

Възползвайте се от натрупания опит, за да не повторите досадни стари грешки. Преценявайте доколко е безопасно да се доверявате, да помагате и да правите услуги, особено финансови. Не се очакват проблеми, свързани с пътуване.

Водолей

Ще разполагате с подходящи условия за реализацията на някои експерименти или пък за изпробване на нови методи на работа. Направете го самостоятелно и без да обсъждате замислите си. Чуждата намеса, дори и минимална, ще ви върне в изходна позиция.

Риби

Ограничете контактите само до най-близките си хора и се постарайте да не привличате вниманието. Не е подходящо да се занимавате с въпроси, свързани с имоти и собственост. За тях ще ви е необходима консултация с опитен юрист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари