IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрелец: С кои зодии се разбирате най-добре и с кои не може да се понасяте

26 ноември 2021 17 30

Разберете от кои знаци е добре да стоите настрана

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяко бързо, небрежно превъртане през социалните мрежи ще ви покаже изобилие от астрологични шеги, много от които са свързани с асоцииране на определен знак с изграден стереотип. Според социалните мрежи например Скорпионите са ужасяващи, Козирозите са напълно скучни и нека дори да не започваме с тези сериозни неразбрани Деви.

Публикациите, които рисуват всеки архетип с широка четка, могат да се превърнат в редици от смеещи се емоджита, но също така не признават, че всеки знак си има своите силни и слаби страни. Променливият огнен знак Стрелец, управляван от късметлията Юпитер, е одухотвореният авантюрист на зодиака. Укривайки ненаситна жажда за разходки, която в идеалния случай води до приключения по света и изучаване на нови култури, родените между 22 ноември и 21 декември имат вътрешен компас, който ги насочва да търсят истината и да отстояват това, в което вярват, изказвайки мнението си независимо от всичко. Комуникативни, весели и самоуверени, те бързо се превръщат в центъра на всяко парти.

Тези характеристики отразяват теми, обхванати от Деветия дом на приключенията и висшето обучение, който Стрелецът управлява. Деветият дом обхваща това как работите, за да разширите хоризонтите си, да търсите нови, отварящи очите преживявания, да поемате рискове и да преследвате личностното израстване. Той също така се занимава с пътувания на дълги разстояния или между различни държави, политика, религия, морал и етика.

Ако сте също толкова жизнерадостни, свободолюбиви, социални и се интересувате да изследвате всичко, което големият свят може да предложи, вероятно ще си паснете със Стрелец.

Ето и кои зодии най-добре се разбират със Стрелеца и кои нямат нищо общо с него

Стрелец и Рак – проблемна комбинация

Стрелец, деветият знак в зодиака и характерен със своята променлива емоционалност, е куинконс или пет знака след Рака, което говори за неудобно съвпадение. Докато и двата знака са духовни и намират утеха в ритуалите и обсъждането на това, в което вярват, Стрелецът е свободен по душа, докато Ракът се нуждае от последователност, лоялност и надеждност, за да се чувства сигурен.

Нефилтрираната и разхвърляна рутина на Стрелеца може да се стори като нечувствителна за Рака, а настроението на водния знак може да изглежда като признак на слабост за силния въздушен представител. Но ако по някакъв начин двете зодии могат да се съобразят с нуждите един на друг и да намерят баланс между свобода и сигурност, то те ще бъдат едни от най-верните си приятели.

Стрелец и Лъв – идеална комбинация

Лъвът – петият знак в зодиака и познат със своя огнен характер, е тригон или четири знака преди Стрелеца, което създава естествена, непринудена и симбиотична комбинация. Жизнени, радостни и устремени към успеха, и двата знака искат да излязат и да се възползват максимално от света около тях. Те ще открият, че чрез общото разширяване на хоризонтите си ще създадат по-пълноценна и здрава връзка помежду си.

Все пак тази комбинация си има и своите слаби места. Стрелецът може да бъде назидателен, докато Лъвът е властен. Това ще създаде проблеми при намирането на правилния ритъм между двамата, но с общи усилия и желание за успех, резултатите ще бъдат налице.

Стрелец и Дева – проблемна комбинация

Девата – шестият знак в зодиака, е перпендикулярен на Стрелеца, създавайки предизвикателна връзка, която може да изисква много работа и търпение. Управляван от Юпитер, въздушният знак първо говори, а след това мисли, докато Стрелецът ще впрегне целия си умствен потенциал, за да намери правилната дума, с която иска да обясни това, което мисли.

Все пак, ако двамата са склонни да преглътнат своето его и да обсъдят проблемните си черти в характера, тяхната връзка може да потръгне. В тази двойка най-важното е слушането на другия и неприбързаните реакции, които понякога могат да спасят отношенията.

Стрелец и Водолей – идеална комбинация

Водолеят и Стрелецът са изключително близко в зодиака и това се наблюдава и в реалния живот. Делени само от една зодия, те мигновено създават органична приятелска връзка, която продължава дълго време, ако не цял живот. Водолеят дава приоритет на човечността и общността, което е прекрасно допълнение към любовта към истината и желанието за знания на Стрелеца.

И двамата предпочитат да поемат по нетрадиционния свободолюбив път. Единственото място, където могат да имат разногласия е, в мисленето за живота. Докато Водолеят често е завладян от черно-бели мисли, Стрелецът вярва, че всичко ще бъде наред и е отворен за повече позитивни възможности. Но ако могат да се учат един от друг и да попиват мъдростта на другия, двата знака ще бъдат неудържими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари