IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 ноември

26 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не използвайте личните контакти за реализиране на професионалните си цели и обратно. Не само ще сътворите голяма каша, но виждайки крайния резултат, може да изпитате силно чувство за вина.

Телец

Привлекателни сте и ще получите съдействието, от което имате нужда. Реализацията на замислите ви зависи изцяло от умението да пазите тайна.

Близнаци

Не са изключени дребни конфликти на работното място. Опитайте се да не стигате до крайности. Не прехвърляйте непрекъснато вниманието си от една задача на друга, преди да сте завършили първата.

Рак

Ще реализирате замислите си, ако поставяте реални изисквания както към околните, така и към себе си. Обсъждайте допуснатите грешки принципно и без излишен педантизъм.

Лъв

Започнете деня с нещо, което ви доставя удоволствие. Ще си осигурите устойчиво добро настроение, а по-важното е, че ще успеете да го предадете и на околните.

Дева

Творческият ви потенциал е на ниво, но енергетиката – не. Пестете си силите. Не откликвайте на молба за помощ, отправена от колега, докато не довършите собствените си ангажименти.

Везни

Въздържайте се от кардинални промени на динамичния си стереотип. Може да предприемете някои новости, но в рамките на предварително определения за целта бюджет.

Скорпион

Не приемайте покана за участие в проекти, в които правата и задълженията не са категорично разпределени между членовете на екипа. Опитвайки се да мотивирате колегите към активни действия, може да предизвикате неодобрението им.

Стрелец

Контактите ще са интензивни и основната ви задача ще е да прецените кои от тях са перспективни и с кои е по-добре изобщо да не си губите времето. Ако се наложи да направите непредвидени разходи, не се тревожете излишно. Скоро ще наваксате загубите.

Козирог

На каквито и затруднения да се натъкнете, разчитайте само на себе си. В състояние сте да се справите, стига да действате логично и последователно. Вечерта си организирайте предпочитано и при това заслужено развлечение.

Водолей

Настроението ви ще е твърде неустойчиво. Подбирайте събеседниците си и не позволявайте на никого да ви ангажира с тревогите и съмненията си. Постарайте се да спазите обещаните срокове.

Риби

Създайте си точен график на работа и го следвайте стриктно. За сложните занимания изграждайте няколко варианта. Бегъл спомен от миналото ще ви накара да се усмихнете и да се замислите за бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари