IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Туристическата агенция Posoka.com с черен петък и до 40% отстъпки за почивки на родното Черноморие

26 ноември 2021 16 55

До 30 ноември ще продължи специалната промоционална кампания на агенцията

ПР

ПР

На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния петък, туристическата агенция Posoka.com е подготвила много отстъпки и атрактивни цени на пакетите си за екскурзии и почивки. Най-изкушаващи са промоционалните пакети за морски почивки в едни от най-хубавите четири и петзвездни хотели на морския бряг в Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена.

Отстъпките за 7-дневни ultra all inclusive и ultra all inclusive plus пакети са -40% от посочените на уебсайта на Posoka.com и важат за престой през целия летен сезон 2022, който започва още от май. В рамките на черния петък на Posoka.com всеки може да резервира своята 7-дневна лятна почивка през август в луксозния петзвезден хотел „Астор Гардън“ в Св. Св. Константин и Елена на базата на ultra all inclusive изхранване в хотела и баровете около басейна за около 790 лв. на човек. Цените са още по-изгодни за останалите летни месеци, а също толкова атрактивни са и офертите за пакетни 7-дневни морски почивки в хотелите „Азалия“, „Астера“ и „Атлас“. Всички промоционални предложения могат да бъдат разгледани на уебсайта на Posoka.com.

Туристическата агенция предлага намаления и на екскурзиите си в чужбина, както и на екзотичните си пакети. Промоциите за черен петък на Posoka.com ще продължат до 30 ноември включително.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари