IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 декември

1 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Бъдещето винаги е свързано с миналото и оформя облика на настоящето. Наблюдавайте събитията, на които присъствате. Ще ви подскажат тенденциите, характеризиращи започващия месец, както и обстоятелствата, от които бихте могли да се възползвате.

Телец

Още в първия ден на новия месец се опитайте за пореден път да класифицирате приоритетите и да се освободите от всичко, което пречи на напредъка ви. Постиженията ви са свързани с умението да координирате своите отговорности с тези на околните.

Близнаци

Ще е трудно да се придържате към първоначалната си програма. Ще постигнете всичко с много по-малко усилия, ако отчитате насоката на тенденциите и адаптирате дейностите си спрямо тях.

Рак

Сравнително спокоен ден. Опитайте се да отхвърлите задачите, които ви отегчават и непрекъснато „подбутвате“. Ще се окаже добро начало на месеца.

Лъв

Формулирайте интересите си и границите, които трябва да спазвате в процеса на постигането им. Много е важно да си дадете сметка с кого трябва да се обедините и в каква посока да се движите заедно.

Дева

Не е желателно да споделяте и обсъждате тайните си. Разговор с по-възрастен роднина ще ви върне в детството и може леко да ви натъжи. Радвайте се на това, което имате и не мислете за онова, което сте искали.

Везни

Ще получите висока оценка за текущата си работа. Фактът, че околните се сравняват с вас ще стимулира въображението ви и ще ви подскаже творчески решения на съвсем обикновени на пръв поглед занимания.

Скорпион

Сигурно сте чували твърдението, че „проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се“. В същия смисъл би могло да се каже, че вие сами сте отговорни за щастието си и само един позитивен поглед е достатъчен, за да се почувствате щастливи.

Стрелец

Помислете внимателно какво пречи на напредъка ви и какво ви кара да се чувствате доволни. От вас зависи да се освободите от едното и да си осигурите другото.

Козирог

Придържайте се към правилата. Правете нещата не „защото“, а „въпреки“ и избягвайте проявите на инат, които ще настроят околните срещу вас.

Водолей

Настроението ви ще е предимно оптимистично, а чувството за хумор – впечатляващо. Контактите ще са интензивни, забавлявайте се. Единственото нещо, което не бива да правите е да смесвате личните отношения с деловите.

Риби

Нептун във вашия знак днес преминава в директна форма на движение. Обстоятелствата, с които се е налагало да се съобразявате напоследък до голяма степен ще загубят тежестта си. Ще отстраните част от затрудненията, ако комбинирате новата информация с натрупания към момента опит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари