IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за декември – какво да очаквате?

1 декември 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 1 – 31 декември

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе дванадесетият месец от 2021 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате в следващите 31 дни.

Овен

Ще сте достатъчно целеустремени, а успоредно с това последователни и ще можете да взимате решенията си самостоятелно. Интересното е, че дори спонтанните хрумвания ще се оказват правилни и лесни за изпълнение. Професионалните ангажименти ще са повече през втората половина на месеца, но пък и ще са съпроводени с допълнителни финансови постъпления или някакъв друг бонус. Поради прекалената ви заетост на моменти ще страдат личните отношения и не са изключени противоречия с членовете на семейството. Реагирайте с чувство за хумор и не позволявайте на дреболиите да помрачават празничното настроение.

Телец

Аспектите между Сатурн и Уран (който е във вашия знак) подсказват, че спецификата на този месец може да се събере в една дума и тя е „промени“. Може да не са значителни, но ще ги има и ще се случват в най-съществените за вас области. Първоначално ще засегнат професионалната област. Ако се наложи да се заемете с нещо ново и непознато, не се колебайте. Всяко начало е трудно, но натрупаният опит е достатъчна гаранция за успех. И по принципа на доминото, всяка новост ще предизвиква следващата, които ще засегнат ежедневния ви динамичен стереотип, контактите, битовите условия, дори някои разбирания, като например тези за естетика. Ще успеете да се освободите от всичко, което вече ви е омръзнало и да посрещнете празниците по различен начин.

Близнаци

Всичко, случващо се през този месец ще е естествен и при това напълно удовлетворителен резултат от усилията, полагани в предишните месеци. Не е изключено да възстановите прекъсната преди време лична връзка, да разширите кръга на деловите си взаимоотношения. Разпределете времето, с което разполагате така, че до пълнолунието във вашия знак да успеете да довършите започнатото. Чрез добре свършената работа ще си осигурите и допълнителни приходи, които преди празниците никак няма да са ви излишни. Ще повишите ефективността, ако рационализирате и оптимизирате графика си. В случай, че имате намерение да променяте работното място, започнете с набавяне на нужната информация, но не бързайте с окончателното си решение.

Рак

Напредъкът ви до голяма степен зависи от готовността да намерите общ език с хора на възраст доста различаваща се от вашата и в двете посоки. Благодарение на тях ще промените някои от приоритетите си и ще подобрите начина на работа. Според едно старо поверие новата година не трябва да се започва със стари задължения и няма да сгрешите, ако направите всичко възможно за ликвидиране на наличните такива. Отделете време за благоустройството на дома, за подобряване на интериора, за празничната украса. Използвайте за тази цел и част от допълнителните финансови постъпления. Що се отнася до уреждането на нови сделки, подписване на важни документи и уреждане на юридически въпроси, с тях може да не бързате.

Лъв

Подхождайте към реализацията на замислите си творчески и едновременно с това конструктивно. Проявата на инициатива и предлагането на оригинални решения на сложните казуси ще впечатлят околните и ще ви помогнат да разгърнете лидерските си способности. Ще създадете нови полезни контакти, благодарение на които ще разширите влиянието си. Уважението на околните ще залегне в основата на професионалните ви успехи. Не преувеличавайте значението на своето участие в екипните проекти. Вместо това се опитайте да обедините колективните интереси и да мотивирате останалите участници за постигането им. Ще се удивите на уменията и упоритостта им.

Дева

Преживяванията в последния месец на годината няма да ви разочароват. Ще имате върху какво да мислите и какво да запомните. Като начало изненадите ще са свързани със старите задължения. Както на околните към вас, така и ваши спрямо хората, с които общувате. При това не става дума само за парични дългове, а изобщо, в широк мащаб. Ще получите подходяща компенсация за всяко направено добро и ще разполагате с подходящи условия да се извините за всяка допусната грешка. Със сигурност няма да натрупате огромни богатства, но занимавайки се с работата, която познавате, ще си осигурите гарантиран приход. Ще стабилизирате позицията си в колектива и ще можете да поставите основите на творчески проекти, с чието изпълнение имате намерение да се заемете следващата година.

Везни

Периодът ще е сравнително спокоен. Събитията в по-голямата си част ще са предвидими и ще разполагате с ясно очертани условия за напредък. Стига да сте предприемчиви, готови да поемете отговорност, да формулирате разбираемо идеите и да отстоявате интересите си, ще получите подкрепата, на която се надявате. След като Венера, вашата управителка, премине в ретроградно движение, ще довършите започнати и изоставени занимания, засягащи дома, бита и семейството. Ще се наложи да отделите време и за оформяне на документи по застраховки, такси, глоби, имоти, данъци. Давайте си сметка за мотивите на хората, които се стремят да спечелят благоразположението ви и не им позволявайте да ви въвличат в интриги, които биха навредили на позициите ви. Ще постигнете оптимално равновесие между физическото и духовното и от вас зависи да го съхраните.

Скорпион

Докато Марс все още е във вашия знак ще разполагате с благоприятни условия за анализ, обмисляне и подреждане на отношенията от всякакъв характер. Не се страхувайте от трудните теми, напротив. Сега е моментът да вземете инициативата в свои ръце, да ги обсъдите, да промените характера на връзките си, ако трябва. Приемете го като начин да проверите самите себе си, да разберете на какво сте способни, да оттренирате търпението и въображението си. Деловите партньори ще оценят активността, качеството на предложенията и ще ви подкрепят. Съвместната дейност ще се окаже изключително ефективна. Ще се наложи да се мобилизирате максимално, да преценявате внимателно всички „за“ и „против“, да се съобразявате с колективното мнение, да работите така, че всички да получат бонуси и материалният еквивалент няма да закъснее, а проявеното от вас старание ще мотивира останалите участници в екипа.

Стрелец

За представителите на вашия знак предстои един наистина вълнуващ месец, грандиозно изпращане на текущата година. Планетите буквално ще си организират „празнично шествие“ във вашия знак – Марс ще влезе, Меркурий ще излезе, а след него и Слънцето. Новолунието и Слънчевото затъмнение ще се засекат или по друг начин казано, предстоят динамични събития. Често ще сте в ситуация на сложен избор, разногласия, необходимост да се адаптирате към условията. Ако някой от събеседниците ви греши, не бързайте да го разубеждавате, дайте му възможност да размисли самостоятелно. Ако някой от партньорите ви иска промяна на условията за съвместна дейност, помислете внимателно. Може пък промяната да ви устройва и вас. Идеите ви ще предизвикат интерес, ако си осигурите достатъчна и достоверна информация. Ще разполагате и с удобни условия за пътешествия, на които ще създадете нови, дълготрайни и полезни контакти.

Козирог

Три са планетите, чието влияние ще е съществено за динамичния ви стереотип: Меркурий, след 13-та дата, Венера, която ще премине в ретроградно движение след 19-та дата и Слънцето, което ще навлезе във вашия знак на 22-ра дата. Опитайте се да създадете баланс между професионалния и личния живот. Участвайте активно в екипните дейности и то без да „дърпате чергата към себе си“, т. е. не се опитвайте да изтъквате индивидуалните си заслуги. Залагайте на колективните, старайте се да поддържате живи партньорските отношения. Напредъкът ви в следващите няколко месеца ще зависи именно от тях. Контактите ви ще са активни, а публичните изяви – повече от обикновено. Ще привлечете вниманието на партньори, с които сте работили в миналото, ще обмените опит и ще усвоите нови умения, чрез които ще разширите сферата си на дейност. В самия край на годината е много вероятно да получите парични постъпления и да направите значителна покупка, за която от доста време си мечтаете.

Водолей

Подредете програмата си така, че да не прехвърляте проблемите „от болната глава – на здравата“ или по-точно да не прехвърляте ангажиментите, които са ви неприятни от текущата година в следващата. Първоначално ще получите окуражаващи резултати от проекти, с които сте се справили преди време. Фактът, че сте взели под внимание не само своите интереси, но и тези на партньорите, ще стабилизира позициите ви, ще открие пред вас нови възможности за изява и съответно за повишаване на доходите. Във ваш интерес е да работите върху взаимоотношенията си. Да изгладите различията и да се възползвате от слабите места на конкуренцията, която със сигурност ще се активира. Необходимостта да се справите с голямо количество информация леко ще ви изтощи, но приемете, че е задължително да я проверявате и анализирате внимателно. Не отхвърляйте онова, което на пръв поглед ви изглежда безполезно.

Риби

За да се справите с важните въпроси ще ви е нужно съдействие и външна намеса, но това не означава, че трябва да следвате дадените препоръки буквално. Комбинирайте ги и се опитайте да обобщите най-важното. Социалният ви живот ще е по-интензивен от обикновено, но пък и успехите ви ще бъдат забелязани от по-широк кръг участници. След външна намеса ще успеете да довършите проект, с който се занимавате от доста време и като заслужена награда за края на годината, да получите съответните приходи от него. В случай, че сте си набелязали дейности, като покупко-продажба на недвижимост, преместване на ново място или организиране на някакво пътешествие, е почти сигурно, че ще ги реализирате. Окончателно ще намерите решение и на юридически казуси, отнасящи се до разпределяне на наследство, погасяване на задължения, прекратяване на делови или семейни отношения, което няма как да не ви зарадва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

managgia ( преди 2 години )
Не е ли време за общи приказки да се носи някаква отговорност? Или това е новото нормално? Психо терор без граници!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар