IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте предпазливо всяка своя стъпка, особено ако имате намерение да стартирате нов проект. Систематизирайте информацията, с която разполагате, преценете критично дали ви е достатъчна и не бързайте със същинското изпълнение на замислите си.

Телец

Подхождайте със здравословна доза недоверие към личните проблеми, които някой охотно се опитва да обсъжда с вас и то най-вече, ако разговорът се свежда предимно до оплаквания. Имайте си едно наум. Почти сигурно е, че преувеличава тревогите си, за да предизвика съчувствие и предложение за помощ, което в крайна сметка си е чиста проба манипулация.

Близнаци

Не се занимавайте с борсови операции, уреждане на финансови договори и инвестиции в големи размери. Ограничете разходите си до ежедневно неизбежните и не позволявайте да ви въвличат в каквито и да било дългосрочни сделки. Ако получите допълнителни финансови постъпления за дейност, реализирана преди време, оставете ги за резерв.

Рак

Настроението ви ще е романтично и подсъзнателно ще ви подтиква да идеализирате новите си познати. Осигурете си малко „време за размисъл“, преди да решите дали си заслужава да задълбочите дадена връзка или все още не сте напълно убедени в смисъла ѝ.

Лъв

Колеги или делови партньори, които наскоро са изразили недоволство от работата ви изненадващо ще променят мнението си и ще пожелаят да обсъдите разногласията. Не отказвайте. Всички ваши предложения, които преди време са били отхвърлени, ще получат одобрение.

Дева

Човек, с когото сте в съвсем тривиална фаза на общуване ще ви изненада с желанието си за сближаване. Не е изключено разкривайки смело чувствата си така да ви обърка, че да не можете да прецените реакцията си. Запазете неутралитет и по възможност не отговаряйте нищо докато не анализирате задълбочено ситуацията, в която се намирате.

Везни

Обстоятелствата ще ви принудят да се върнете към недовършените задачи или да се заемете отново със сделки, на които условията не са уточнени докрай. Направете го разумно, дори и да са ви досадни. Преценявайте дългосрочния ефект от решенията си, за да не се налага да ги променяте отново.

Скорпион

Ориентирайте енергията си към смислени и съзидателни дейности. Контролирайте емоциите и не реагирайте на провокации. Нервните изблици, дори да са справедливи и обосновани, ще се окажат по-вредни, отколкото си представяте.

Стрелец

Спонтанните ви идеи ще са интригуващи и в същото време лично на вас ще ви създават леко напрежение. Ще ви се отрази и тонизиращо, и вдъхновяващо, ако ги споделите и обсъдите с приятел, на когото вярвате. Много е възможно заедно да си организирате някакво кратко приключение.

Козирог

Не прекалявайте с инициативата, особено в направления, с които не сте съвсем запознати. Прекаленият оптимизъм спрямо новите занимания може да ви подведе и веднага след успешния първоначален старт да се наложи да преустановите съответната дейност. Ще получите удовлетворителен отговор на юридически въпрос, който уреждате от доста време.

Водолей

Не стигайте до крайности. Опитвайки се да си създадете глобална представа за даден въпрос не пренебрегвайте детайлите. И обратно, вторачвайки се в детайлите, не изпускайте основната нишка. И едното, и другото ще са еднакво вредни.

Риби

Не смесвайте желанията си с реалността. Давайте си сметка и за възможностите. След като стигнете до недвусмислен отговор на въпроса „какво“, потърсете отговор и на въпроса „как“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари