IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 декември

3 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се въодушевявайте прекалено много от идеите си в абстрактния им смисъл. Мислете предимно за практическата им реализация и то поетапно. Ако не можете да използвате хрумванията си в битов план те се превръщат в сапунен мехур.

Телец

Убедителни сте и ще е подходящо да се насочите към неосъществените си уговорки. Към онези делови сделки, за които не сте постигнали споразумение до момента. Вероятността най-после да получите желания резултат не е за пренебрегване.

Близнаци

Словоохотливи сте и даже на моменти повече, отколкото трябва. Не превръщайте обичайните разговори в протяжни и разгорещени дебати, за да не отегчите събеседниците си. Прекалено интензивните социални контакти може да навредят на текущата ви работа.

Рак

Насочете се към занимания, с които можете да се справите самостоятелно. Не бързайте да се включвате в нови проекти, колкото и ентусиазирано да ви убеждават. Уточнете колкото е възможно повече детайли, преди да дадете окончателния си отговор.

Лъв

Партньорите или хората от най-близкото ви обкръжение може да действат твърде нелогично, а мотивите им да са съвършено неясни. Ситуацията със сигурност няма да е от най-приятните, но ще спестите време и сили, ако се въздържате от резки действия и изказвания, които могат да причинят само и единствено конфликт.

Дева

Ще ви е малко сложно да се съсредоточите и дори рутинните занимания може да ви затрудняват на моменти. Придържайте се към правилата, подхождайте към задълженията си отговорно, последователно и без да бързате, за да минимизирате възможността от грешки.

Везни

Опитайте се да завършите най-лесните задачи. Така ще си осигурите допълнително време, в което бихте могли да обмислите по-задълбочено трудните или пък да си осигурите съдействие.

Скорпион

Почти през целия ден може да усещате леко, но потискащо напрежение. Уединете се и избягвайте разговорите на конфликтни теми. Ако сега по невнимание разрушите някоя връзка, ще се окаже невъзможно да я възстановите.

Стрелец

Каквото и да се случва около вас, постарайте се да запазите присъствие на духа. Не се намесвайте в спорове, които не ви засягат пряко. Ще попаднете в неблагоприятната позиция на „без вина – виновен“.

Козирог

Обмисляйте всяко свое действие и се опитайте да предвидите както последствията, така и реакциите на околните спрямо тях. Реагирайте спокойно на критиките, претенциите или проявите на недоволство от страна на събеседниците си. Причината със сигурност е извън вас и е излишно да се безпокоите.

Водолей

Не е желателно да разпилявате вниманието си в няколко дейности едновременно. Колкото и да сте сигурни в себе си, ще допуснете грешки, няма да ги забележите веднага, а след време коригирането им ще се окаже трудна задача.

Риби

Не си правете експерименти при занимание с два въпроса: финансите и отношенията. Придържайте се към традиционните схващания, уреждайки семейни въпроси и към консервативните принципи, организирайки личните си финанси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари