IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 декември

6 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Проявете настоятелност, ако се налага да намерите решение на труден спор.

Телец

Повечето занимания ще са проблемни и сложни. Един от факторите за успех е отговорното ви отношение към задълженията, с които сте се натоварили. Опитайте се да съчетаете интересите на всички участници, доколкото е възможно.

Близнаци

Ще свършите много работа за кратко време, благодарение на прословутата си изобретателност. Не се главозамайвайте от успехите и всъщност, най-добре въобще не говорете за тях.

Рак

В състояние сте да промените тенденциите, с които започва денят с целенасочени и задълбочено обмислени решения. Точно чрез тях ще преодолеете и препятствията, които някой умишлено се опитва да постави на пътя ви.

Лъв

Поставяйте си реални и изпълними задачи. Надценяването на собствените ви възможности и опитът да надскочите себе си не обещава нищо добро.

Дева

Освен с тривиалните, ще трябва да се натоварите и с допълнителни задачи, предизвикващи сериозно физическо и психическо напрежение. Проявете последователност и си осигурявайте почивки незабавно, когато усетите липса на концентрация.

Везни

При изпълнението на колективни занимания ще се налага да взимате инициатива по-често от обикновено. Независимо дали сте на ръководна позиция или не, на вас ще се падне сложната задача да сплотите колектива и което е по-важно, ще успеете да го направите.

Скорпион

Ненадейно ще се окаже, че трябва да вземете участие в публична дискусия или друг вид многолюдна инициатива. Не се отказвайте. Дори да не изкажете собствено мнение, ще се запознаете с позиции, които рано или късно ще ви послужат в текущата работа.

Стрелец

Аналитичните способности и въображението ви са еднакво силни. В състояние сте да обедините членовете на екипа около себе си. Направете го, постигнатите общи резултати ще са впечатляващи.

Козирог

Затрудненията преимуществено ще са свързани с държавната администрация. За ваш късмет, в точния момент ще попаднете на стар познат, влиятелна личност, с чиято помощ ще се справите.

Водолей

Непредвидени обстоятелства, свързани с приятели, роднини, колеги или съседи ще ви принудят да промените плановете си. Не съжалявайте, ефектът ще е по-добър, отколкото сте очаквали.

Риби

Ако искате да стартирате реализацията на нов проект, освободете се от всичко старо, което ви пречи. Самото изпълнение на задачата може да е свързано с прилагане на нов метод на работа. Проучете го внимателно, преди да се заемете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари